2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست
اره دکتر زرنانی گفته باید از ۵ هفته قبل بخورم تا مثبت شدن و ۱۲ هفته

اره ۵ هفته قبل از انتقلل.....۱۲ هفنه منظورت رو نفهمیدم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از بیضه اسپرم تازه که بگیرن dfiمیاد پایین  خدا بزرگه  اصلا استرس به خودت وبه خصوص به همس ...

حالم خیلی بده قلبم تو دهنمه سر درد میکشه منو

جز خودمون دو تا هیچکس نمیدونه

زیر فشار خانواده ها برای بچه آوردن خدا امتحان سختی داره ازمون میگیره 

دخترا  بتام شد ۲۸۶ امیدوارم بتای همه تون مثبت بشه .این لحظه رو با اشک و گریه شوق برای تک تکتو ...

مبارک باشه خداکنه هممون این روزارو ببینیم.

کیفیت جنینات خوب بود؟ شما کدوم مرکزی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ممنون عزیزم.انشالله روزی خودت و همه منتظرا.۳ تا جنین ۳ روزه.سه روز اول استراحت کامل بعدش در حد دور ز ...

حمام کردنت چطور بود؟ تو این دو هفته چند بار؟ با آب ولرم دوش گرفتی؟ 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ان شالله اين دفعه دلت حسابي شاد بشه و خدا بهترين رو زود تو بعلت بزاره 

فدای دل مهربونت بسم عزیزم ....انشاله که خدا حاجات دل پاکت رو بده بیای خبر خوبو بدی همه مون خوشحال شیم😍😍

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
همین dfi چطوری بیاد پایین دیگه بعد این همه آمپول و دارو  ذخیرم خیلی کمه

سلام گلم. من با مراقبت dfi شوهرمو از شصت رسوندم به سی. الان داره بیشتر مراقبت میکنه پایین تر باد. بخوای راهنماییت میکنم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
به امید خدا گلم دست خدا همراهت انشالله کلی تخمک با کیفیت داشته باشی گلم و همشونم جنینای عالی و قوی ب ...

به سلامتی عزیزم امیدوارم فردا با خبرهای خوب بیای

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
من به ذهنم میرسه اما همسرم میگه زبونت خیلی تنده هیچی نگو خودم جواب میدم اما خودشم هیچی نمیگه. دیشبم ...

فرشته نازم نبینم ناراحت باشی ها....وگرنه دلم میشکنه....تو الان نینی های عزیزت روداری اگه گریه کنی اونا هم ناراحت میشن....تو گذشت داشته باش عیب نداره دنیا ارزش این خرفا رو نداره ....تو این دنیا هرکسی هرکاری میکنه با خودش میکنه اینو یادت نره......تو هم اول خدا رو داری بعد فرشته های نازت رو ....با شوهرتم دعوا نکن عزیزم ....اونم وسط گیر کرده دیگه ...ایشاله که خدا بهت صبر بده خواهری جون 

دخترا  بتام شد ۲۸۶ امیدوارم بتای همه تون مثبت بشه .این لحظه رو با اشک و گریه شوق برای تک تکتو ...

خداروشکر. بازم تبریک میگم عزیزم

بچه ها دارم دیوونه ‌میشم بعد دو ماه کلی آمپول و قرص و اندروفرتی انواع ویتامین آزمایش همسرم بازم افتض ...

عزیزم مورفو و تحرک همسر منم صفره. من خیلی تو این زمینه تجربه دارم. بخوای کمکت میکنم. منم یکساله درگیرم. با کوله باری از تجربه. تو اولین آزمایش dfi شوهرم شصت بود و حدود چهارصد و پنجاه هزار اسپرم با مورفو و تحرک صفر. به ما فقط گفتن جنین اهدایی. کلی راه اومدم تا الان

ادنومیوز با اندومتریوز فرق داره  من اندومتریوز شدید دارم توی تخمدانها و ۵ سانت از رودم

ادنومیوز  برای ای وی اف مشکل ایجاد میکنه؟

سلام بچه ها.ببخشید اول صبح انرژی منفی میدم به گروه. راستش صبح بی بی چکم منفی شده. حال دلم خوب نیست . ...

عزیزم چقدر دلم فشرده شد وقتی متنتو خوندم. منم ماه پیش انتقالم منفی شد و دقیقا حال تورو داشتم‌. اما بعد سه چهار هفته حالا دنبال این هستم که دوباره پانکچر کنم. برای خدا هیچ کاری نداره می دونم ولی شاید قراره تو بهترین زمان بهمون هدیه شو بده. امیدت به خدا. امیدوارم جواب آزمایشت مثبت باشه.

بچه ها دارم دیوونه ‌میشم بعد دو ماه کلی آمپول و قرص و اندروفرتی انواع ویتامین آزمایش همسرم بازم افتض ...

عزیزم همسر من واریس دو طرفه هم داشت. واسه ذخیره  هم کمکت میکنم بالاتر ببریش. غصه نخور. خدایی بود من یهو اومدم این پیج ببینم پیامتو. منم دارم درمان میکنم و توکلم به خداست. تو این یکسال مردم و زنده شدم ولی با روند بسیااار کند همسرم داره جواب میده به درمان. خودم هم سی و یک سالمه. چه گریه ها نکردم و چه شب ها که بیدار نموندم. دکترا دقم دادن انقدر که گفتن اهدایی ولی هنوز توکلمون بر خداست. الان خیلی صبور شدم و در برابر مشکلات مسیرم فقط در حد یک روز یا کمتر بهم میریزم و دوباره پر قدرت ادامه میدم. بخوای کمکت میکنم عزیزم چه روحی روانی و چه برای درمان. تو هم در عوض برای من دعا کن. خیلی ها با شرایط ما جواب گرفتن فقط باید حوصلتو بالاتر ببری

سلام عزیزم روز چندمی اصلا ناامید نشو خیلیا بودن بی بی نشون نداده اما باردار بودن ایشاا... شماهم بارد ...

سلام قربونت برم. مرسی عزیزم.خیلی دلم شکسته ها. از صبح اینقدر گریه کردم چشام باز نمیشه.خیلی امید داشتم به این دفعه. به خدا گفتم منتظر معجزه اش می مونم منتظر می مونم فرشته هاش سهم منو برام بیارن. من منتظر دختر موفرفریم می مونم.فقط دلم کوچیک شده. طاقتم کم شده. خیلی تنها و خسته هستم