2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
مشکلی نداره عزیزم  خوب کردی زدی

ميگم دكتر گفت اثر رگام تا ٤روز ميمونه يعني مثلا اگه تا ٥ يا٦روز ديگه باز لك ببينم بايد دوباره رگام بزنم🤔🤦‍♀️😔???

خدایاااا تو بخواه تا من بتونم .... فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
الی چطوری عزیزم خونریزیت قطع شد؟

اوووف ثمين جوووون با استرس روزها رو ميگزرونم 

الحمدالله كم شده در حد لك اما مثلا ديشب فك ميكردم لكه بعد رفتم سرويس يهو قد بند انگشترخون تازه دوباره ديدم😔😔😔 بعد دوباره لك زير دلم سمت چپ گاهي احساس گرفتگي و درد ميكنم 😔😔ً

خدایاااا تو بخواه تا من بتونم .... فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم درمورد آمپول ضدانعقاد حتما با دکترتون مشورت کنید من دفعه قبل تا ماه آخر هپارین زدم

آره پرسيدم گفت قطع نكن بزن ،نرسي عزيزم از راهنماييت🌹

وای نه  شده چرت و پرت بگو ولی بگو و جواب طرف رو بده  اینجوری عذاب میبینی

اصلا اون لحظه هیچی به ذهنم نمیرسه.دهنم قفل میشه.بعدش اعصابم خورد میشه..تا دو سه روز هم درگیری ذهنی پیدا میکنم🤣🤣

دوستم‌مگه‌آزمایش‌دادی‌میگی‌منفی‌شدم

همون بیبی دیگه از روز ۷ زدم تا امروز که روز ۱۲ هست ، فردا هم میرم آزمایش چون سردرد شدید دارم میخوام مطمئن شم که داروها رو قطع کنم خیلی اذیتم 

دخترا  بتام شد ۲۸۶ امیدوارم بتای همه تون مثبت بشه .این لحظه رو با اشک و گریه شوق برای تک تکتو ...

عزیزم خیلی خوشحال شدم برات تبریک میگم خدا رو هزاران مرتبه شکر 😍😍 ان شاءالله صحیح و سالم بغلشون کنی🥰❤❤

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
ممنون عزیزم.انشالله روزی خودت و همه منتظرا.۳ تا جنین ۳ روزه.سه روز اول استراحت کامل بعدش در حد دور ز ...

عزیزم خیلی خیلی مبارکه.انشاله به سلامتی و روزی که به دنیا بیاد

همون بیبی دیگه از روز ۷ زدم تا امروز که روز ۱۲ هست ، فردا هم میرم آزمایش چون سردرد شدید دارم میخوام ...

عزیزدلم ناراحت شدم واست..ولی انشاله که خدا معجزش رو واست به زودی نشون میده..منم منفی که شدم بدنم خیلی گاها درد میکنه.مخصوصا دست راست وپام.

عزیزم نگران نباش منم روز۹ انتقال هستم چند روزه همینطورم و فکر میکنم انشاالله نشونه خوبی هستش و کنجدا ...

ان شاالله که اینطوره عزیزم

گلم من امروز روز ۱۹ انتقال هستم و خداروشکر چند روز پیش بتا دادم و مثبت شدم ان شاالله قسمت شما و بقیه ی دوستای گلم🥰🥰

اره عزیزم نگران نباش،الان این علامتابرن والابخدابیشترناراحت میشی ببین کی بهت گفتم خواهر،بعدمیای میگی ...

آفرین دقیقا اینطوره بعضی وقتا میبینی هیچ دردی ندارم نگران میمونم درد هم که میگیره میگم خدایا یعنی اون تو چه خبره کاش میفهمیدم بخدا خل شدم رفت🤪 شوهرم میگه کاش میشد یه دستگاه سونو تو خونه داشتیم زود زود نگاش میکردیم ببینیم چیکار میکنن☺

دخترا  بتام شد ۲۸۶ امیدوارم بتای همه تون مثبت بشه .این لحظه رو با اشک و گریه شوق برای تک تکتو ...

مبارک باشه عزیزم ،به سلامتی بغلش کنی 😍

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اصلا اون لحظه هیچی به ذهنم نمیرسه.دهنم قفل میشه.بعدش اعصابم خورد میشه..تا دو سه روز هم درگیری ذهنی پ ...

من به ذهنم میرسه اما همسرم میگه زبونت خیلی تنده هیچی نگو خودم جواب میدم اما خودشم هیچی نمیگه. دیشبم مادرشوهرم زنگ زده میگه به جاریام و برادرشوهرام میخواد بگه. میگه بعدا بفهمن میگن بچه مال خودشون نیست از پرورشگاه گرفتن! از دیشب اشکم بند نمیاد، میگم مگه بچه تو پرورشگاه ادم نیست آخه؟ این فکرا چه جوری به ذهنشون میرسه؟ اخه تو این سیزده چهارده سال خودشونو کشتن که ما بگیم مشکل داریم نگفتیم. حالا اینجوری متلک بارم میکنن. نمیگن دلش میشکنه. الانم با همسرم سر همین قضیه یه دعوای مفصل کردم. عصبانیم و ناراحت. بچه های تو پرورشگاه به اون ماهی و معصومی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم