2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
آفرین دقیقا اینطوره بعضی وقتا میبینی هیچ دردی ندارم نگران میمونم درد هم که میگیره میگم خدایا یعنی او ...

آخی،خب حق دارین،ماهادیگه اینقدسختی میکشیماباردارم بشیم بازتازایمان نکنیم بچه توبغلمون نیادبازباورنمیکنیم واقعامامان شدیم،الهیکه۹ماه راحتی وسپری کنیدتابغل کردن نی نی (ها)ایشااااالا🙏🏻🙏🏻💜💜🌹🌹

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما آمپول پروژسترون رو باید تا هفته چندم بارداری زد دیروز سنو شدم گفتم ده هفته و چهار روزمه گفتش به جای آمپول پروژسترون میتونی شیافتو دوتاش کنی به نظرتون شیاف تاثیر امپولو داره میترسم امپولو قطع کنم 

بچه ها دارم دیوونه ‌میشم بعد دو ماه کلی آمپول و قرص و اندروفرتی انواع ویتامین آزمایش همسرم بازم افتض ...

عزیزم تحرک ک توای وی اف مهم نیس

مورفوهم میگن صفرآناجون همیشه میگفت صفرمطلق نیس مثل ریاضی زیریکومیگن صفر

یه دی افش الان مهمه که بایدزیر۲۵باشه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
اتفاقا میگن وقتی از بیضه میگیرن ۲۰ درصد دی اف ای میاد پایین  ذخیره ات چند گلم ؟

وای خدا از دهنت بشنوه راست میگی؟؟ آخه مگه ضریب DNA نیست؟ چه ربطی داره نمونه رو از کجا بگیرن؟ 

ذخیرم نیمه! دکتر میگفت تازه اگر تو پانکچر تخمک داشته باشی مثل طلا میمونن نباید هدر بشن 😢

آره‌‌عزیزم‌پروژسترن‌هس راستش‌من‌چندبار‌توانتقال‌اولم‌‌پیش‌زنداداشم‌زدم یادگرفتم.. ببین‌باسن‌به‌چه ...

ممنونم عزیزم فدات بشم....همه اینکارو خودت جلو اینه انجام میدی؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
ممنون عزیزم به نظرتون خطرناک نیست

تا جاییکه میدونم نه عزیزم. البته بستگی به شدتش داره، و اینکه خدای نکرده خونریزی هم باشه یا نه. اگه خیلی نگرانی با مرکزت یا دکترت تماس بگیر. اما من خودم با اینکه طبیعی باردار شدم قشنگ دو سه ماه همینجوری بودم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
وای خدا از دهنت بشنوه راست میگی؟؟ آخه مگه ضریب DNA نیست؟ چه ربطی داره نمونه رو از کجا بگیر ...

از بیضه اسپرم تازه که بگیرن dfiمیاد پایین 

خدا بزرگه 

اصلا استرس به خودت وبه خصوص به همسرت نده 

سلام خانوما

میگم اونایی که بلاست انتقال دادین و مثبت شدین چه روزی بیبی چکتون نشون داد؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم من با داروی گیاهی همسرم را درمان کردم و اسپرم بعداز واریکوسل ۲۰ میلیون شد و با این دارو ۶۰ میل ...

گلم میشه بگی چه دارو گیاهی برا شوشو استفاده کردی؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
تو این چند بار که انتقال دادی دکتر ها واسه درمان اندومتریوز چه کارهایی انجام دادن؟  اخه من هم ...

خیلی راه ها رو انجام داد دکترم 

چهار بار منفی شدم که دیگه گفت برو عمل کن