2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیزم من پرگناکر کانسپشن خریدم منتهی نمیدونم همونیه که شما گفتین یا نه .عکسم نمیاد 

از کجا خریدی عزیزم؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خوشبحالت نزدیکی به امام رضا خواهش میکنم برای منم دعا کن خیلی محتاج دعام.

چشم عزیزم قابل باشم حتما والله چندماهه بخاطر کرونا نرفتیم ولی حتمامیرم ودعامیکنم همتون رو, شمام دعاکن اینبارانتقالم مثبت شه طاقت ندارم

آمپول پیورگان از نوع قلمی نیاز به هواگیری داره اخه تو دارخونه بهم نگفتن گفتن بذار رو200و تزریق کن

نه عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خداروشکر عالیه بحق حضرت زهرا بزودی بیای خبر از مامان شدنت بدی

انشالله مرسی خواهر

سلام زینب جان خوبی؟؟ من منفی شدم دوباره  نوبت گرفتم پیش دکتر نصر  حالا میخوام شما خواهرا ...

گلم ادنومیوزت در چه حده؟.....

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
نه همسر من dfi سالم بود خداروشکر پس به اونم نیست، دکتر زرنانی نمیدونم میشناسی یا ن دکتر ایمونولوژ هس ...

اهان اره میشناسم انفاقا میخوام بزم پیسش اول که آزمایس بهم بده ......شما عکس اخریت رو کجا گرفتی؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
عزيزم فك كنم الان مشكل از ضخامت آندو با ضخامت ٦ انتقال نميدن تا اون جايي كه من ميدونم . سه خطي هم بو ...

اره دفعه اول ضخامت ۷.۴ بود که افت بتا داشتم......دفعه دوم هم ضخامت۶.۱ بود .....پیش دکتر ملک اقصی میرفتم  همون موقع به دکتر گفتم این کم نیست گفت نه سه خطیه فقط تو رحم که ضخامت مهم نیست فاکتورای دیگه هم هست مال تو خوبه.....

دوستان من یکشنبه انتقال جنین داشتم از همون روز سرما خوردم امروز خیلی سرفه کردم یعنی بده برای جنینام توروخدا راهنماییم کنید کسی بوده ک با وجود سرفه های زیاد انتقالش مثبت بشه

عزیزم انشالله همتون صحیح و سالم فسقلیاتون رو بغل بگیرین دلم براتون تنگ شده🥰🥰🥰

منم منتظرم تا دوباره بیایی تو تاپیکمون،یکی از بچه های تاپیک تو نه هفته سقط کرد الان دوباره باردار شده برگشته عزیزم،منم مطمئنم تو بر میگردی  

به وقت تولد دوقلوها  
دوستان من یکشنبه انتقال جنین داشتم از همون روز سرما خوردم امروز خیلی سرفه کردم یعنی بده برای جنینام ...

نه خواهر نگران نباش جای جنین هات امن ترین جای ممکنه انشالله که ۹ماه اون داخل جاخوش کنن