2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست
داروهای ناباروری کلا تو تبریز نایاب شدن فک کنم تو تهران اما پیدا میشن

کلا اینجا تجربیات دوستان رو میخونم و با تبریز مقایسه میکنم تو کلینیک های تهران خیلی ریزتر بررسی میکنن..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دومین بار که انتقال دادم ولی الان تو روز ششم هستم و از تبریزم..دکتر فرزدی دکترمه و تو کلینیک میل ...

عزیزم انشاالله بچسبه به دلت منم دکتر دوپور تازگیا میرم قبلا دانایی میرفتم اما چون ویزیتش شلوغه نرفتم توکل بخدا

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
جانیم شما هم انتقال دادین؟

دوبار انتقال ناموفق داشتم با پناهی قراره برم سیکل میکرو

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
منم مثل تو از اول خوندم و با ناراحتیاشون ناراحت و با شادیاشون شاد شدم انگار تو اون زمان بودم التماس ...

واقعا همممون یه درد مشترک اینجا داریم.هم رو خیلی خوب میفهمیم.انتظار میدونیم چیه..هممون تو سختی و امتحان الهی هستیم.خدا خودش یاورمون باشه

کلا اینجا تجربیات دوستان رو میخونم و با تبریز مقایسه میکنم تو کلینیک های تهران خیلی ریزتر بررسی میکن ...

آره تازه الان داروها نایابم شده 

واقعا همممون یه درد مشترک اینجا داریم.هم رو خیلی خوب میفهمیم.انتظار میدونیم چیه..هممون تو سختی و امت ...

الهی آمین

عزیزم انشاالله بچسبه به دلت منم دکتر دوپور تازگیا میرم قبلا دانایی میرفتم اما چون ویزیتش شلوغه نرفتم ...

ممنون عزیزدلم..دعام کنین..دو تا انتقال ناموفقتون با دکتر دانایی بوده؟

ممنون عزیزدلم..دعام کنین..دو تا انتقال ناموفقتون با دکتر دانایی بوده؟

ن با پناهی تو یکیش بتام منفی بود تو دومی مشکوک به حاملگی اما عجیب اینه تو هر دو مورد تب داشتم و منفی میشد اما دکتر برسی نمیکرد و میگفت برو سیکل بعدی و شروع کن رفتمم دانایی اونجا هم خیلی شلوغه دیگه نرفتم الان با توکل بخدا با دوپور میخوام شروع کنم

انشاله که خدا دل شما رو هم شاد کنه

الهی آمین

من فعلا برم حاضر بشم برم دکتر دعام کنین ایشالا دل همه تونو خوده خدا شاد کنه فعلا عزیزان

سلام عزیزم من تقریبا با تخمک کشیم ۱۱تومن شد البته بدون داروهای قبلش وبدون انتقال.بله خود مرکز هم تست ...

ان شالله که باردارهستیددوست عزیز.حسم میگه باردارید.من جنین فریزدارم ومیخاستم تعیین جنسیت کنم اون 5تا.نمدونم دقیقاچقدرهزینه میشه.

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.

[QUOTE=171997442]ن با پناهی تو یکیش بتام منفی بود تو دومی مشکوک به حاملگی اما عجیب اینه تو هر دو مورد تب داشتم و منفی ...[/QUO

منم تو انتقال اولم به امپول آنوکساپارین حساسیت دادم و کل بدنم کهیر زد یعنی بعد دو روز از انتقالم کهیرم شروع شد.سختیه انتقال و این جور چیزا یه طرف سختیه کهیر یه طرف..واقعا خیلی سخت بود تو کل صورتم و بدنم یه نقطه بدون کهیر نبود یعنی داشتم میمردم خدا بهم رحم کرد.دیگه دکتر مجبور شد تمام داروهام رو قطع کنه.ولی آزمایشم مثبت شد ولی بعد چند روز خونریزی کردم وتموم شد..این بار با هپارین شروع کردم.اسم این دکتر رو من تازه شنیدم.