2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
من فعلا برم حاضر بشم برم دکتر دعام کنین ایشالا دل همه تونو خوده خدا شاد کنه فعلا عزیزان

برو به سلامت عزیزم..برگشتی بیا اینجا بهمون بگو که چی شد..انشاله که بهترینها واست اتفاق میفته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@زینبی_بابا‍ سلام زینب جون خوبی عزیزم؟ یادته گفتم کشاله رانم در اثر فشار درد گرفت و گاهی با کار زیاد ورم میکرد. رفتم دکتر و از ناحیه کشاله سونو شدم و گفت فتق نداری شاید علت دردهات اینه ک عضلت کش اومده. بهم گفت یکمی غدد لنفاویت بزرگه ولی جای نگرانی نیست. توی جوابم نوشته بود تعدادی لینف نود به فرم (reactive) bening مشاهده میشه که بزرگترین آنها ب ابعاد ۱۳ در۷ میلی متر هست.

اینجور ک سرچ کردم متوجه شدم وقتی عرض بیشتر از یک سانت داشته باشن خطرناکه. بنظر شما شرایطم نرماله؟ نگران شدم عفونتی چیزی تو بدنم باشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

خانما سلام دکار آمپول اچ ام جی کارما رو نوشته دو پودر با یه آب بزنم یه توضیح راجع به نحوه تزریق بهم میدید میخوام خودم بزنم ولی میترسم هواگیری خوب نکنم 

در اندک من تویی فراوان یارب..

خانما یه تجربه خودم بهتون بگم امروز واقعا اعصابم خورد شد خدا از بعضی آدما واقعا نگذره هیچوقت از داروخانه رحمانیان توی گاندی دارو نخرید بچه ها امروز من زنگ زدم گفتم اورگالترون دارن که گفتن داریم دوباره پرسیدم پاشدم رفتم اونجا بعد بدونه اینکه بگن میخوان مشابهش برام بزارن نسخمو کندن و وارد سیستم کردن بعد که خودم راجع به تزریقش پرسیدم گفتم اورگالترون تو بازوست گفت اولگالترون نی مشابهش ایرانی گذاشتم گفتم نه من نمیخوام من زنگ زدم گفتید داریم گفتن نه چون دیگه نیست و به همه ما همینو میدیم هیچی گفتم اینو ندید نمیخوام باید بگردم پیدا کنم از این اشتباه گذشتم اخر دارو داد سینال و اچ ام جی بماند قبض نداد و یک میلیون هشتصد پول گرفت بعد رفتم باز دیدم قیض نداده وسط راه برگشتم قبضو گرفتم رفتم دیدم سینالو اصلا با بیمم حساب نکرده گفتم لابد بیمه نداره داروخانه دیگه پرسیدم گفتن هفتاد درصد یه سینالو بیمه میده بهشون زنگ زدم میگم چرا خیلی راحت میندازه گردن خودم میگه شما نگفتید قیمت فرقی داره قطع کرد ایشالله از گلوشون پایین نره بعدم هرچقد ز زدم ج نداد قشنگ میدونست اشتباه کرده ولی نخواست گردن بگیره این پولا که از امثال ما که کلی دوندگی میکنیم تا خرج عملمونو دربیاریم خوردن نداره 

@زینبی_بابا ‍ سلام زینب جون خوبی عزیزم؟ یادته گفتم کشاله رانم در اثر فشار درد گرفت و گاهی با کار زی ...

البته چندماه پیش دکتر غدد تست ادرار برام نوشت و همون موقع انجام دادم. ولی هنوز وقت نکردم جواب آزمایشمو بگیرم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
والا من ک تمام ازمایش های ایمنی و انعقادی کاریوتایپ دادم سالم بوده و طی تحقیق هایی ک کردم میگن افت ب ...

پس چرا لاهوتی به من‌گفت مشکل از جنین بوده افت بتات🤕 بالاخره چی درسته🥺

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
خانما یه تجربه خودم بهتون بگم امروز واقعا اعصابم خورد شد خدا از بعضی آدما واقعا نگذره هیچوقت از دارو ...

خدا ازشون‌نگذره ، از داروخانه فتح بگیر این چیزارو

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
خدا ازشون‌نگذره ، از داروخانه فتح بگیر این چیزارو

داروخانه فتح همیشه میگرفتم ولی اولگارترون رو زنگ زدم گفت نداریم بعد خود مام یه ماما بهم گفت برو رحمانیان داره تازه قبل رفتنم باز زنگ زدم گفت داریم بعد رفتم دیدم دروغ گفته خدا حلالش نکنه ایشالله.