2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما كسي ميدونه تو تهران شياف پروژسترون خارجي كدوم داروخونه داره؟

عزیزم ز بزن داروخانه دکتر حیدری معمولا بیشتر داروهای خارجی ناباروری رو داره 

سمت سازمان آب 

این شماره اش 86110138 و 09206110138

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
اخه تو ای وی اف افت بتا خیای پیش میاد....یعنی همه اش عفونت لوله است؟.....به شما دارو چی دادن برای رف ...

والا من ک تمام ازمایش های ایمنی و انعقادی کاریوتایپ دادم سالم بوده و طی تحقیق هایی ک کردم میگن افت بتا از لوله ها و رحم هست دکتر نصر هم میگه فقط و فقط الت بتا لوله و رحم هست

والا من ک تمام ازمایش های ایمنی و انعقادی کاریوتایپ دادم سالم بوده و طی تحقیق هایی ک کردم میگن افت ب ...

هر دکتر یه چیزی میگه تو تبریزیم تو عکس رنگی گفتن لوله فالوپ من بازه ولی انحنا داره که تو سیکل آی وی اف لوله فالوپ زیاد مهم نیست والا خوده خدا جواب زحمتامونو بده ایشالا که دامن همه به حق حضرت زهرا سبز بشه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

سلام دوستان گلم.من از خیلی وقت خواننده خاموش بودم و خیلی از تجربیات دوستان اینجا استفاده کردم گاها که خیلی روحیم داغونه با خوندن تجربیات شما و پیگیراتون و خسته نشدنتون روحیه میگیرم.انشاله که خدا به هممون بچه های سالم وصالح عطا کنه..همیشه تو نمازام واسه انتقالیا دعا میکنم

داروهای ناباروری کلا تو تبریز نایاب شدن فک کنم تو تهران اما پیدا میشن

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

منم دومین بار که انتقال دادم ولی الان تو روز ششم هستم و از تبریزم..دکتر فرزدی دکترمه و تو کلینیک میلاد انتقال دادم.اگه اینجا دوستانی هستن که از تبریزن خیلی خوشحال میشم که تجربیاتشون رو بگن..خیلی دعام کنین..

سلام دوستان گلم.من از خیلی وقت خواننده خاموش بودم و خیلی از تجربیات دوستان اینجا استفاده کردم گاها ک ...

منم مثل تو از اول خوندم و با ناراحتیاشون ناراحت و با شادیاشون شاد شدم انگار تو اون زمان بودم التماس دعا داریم ایشالا خدا حاجت دلتو بده

شما از تبریزی؟

بله عزیزم