2777
2789

عجیب خانواده همسر من این هست 

که مثلا من بچه دار شدم خواهر همسرم حتی دیدن بچه داداشش نیومد کادو پیشکش 

برای اینکه کادو نده به روی مبارک خودش نیاورد که باید بیاد 

اما وقتی خواهر همسرم بچه دار شد مادر شوهرم گفت باید کادو براش طلا بخرید ! 

ما هم گفتیم چشم ! وایسا تا بخریم !

بماند که مادر شوهرم ۵۰۰ کادو داد !!!! 

بعد انتظار طلای گرمی ۸ تومن دارن !

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خاندان شوهر. طرف پدر شوهرم خیلی خوبن. ولی ظرف مادر شوهرم رفتیم خونه مامان مادر شوهرم. استکان چایی ...

اگر دقت کرده باشید تو فیلم‌های قدیمی انگلیسی هم قوری چای هست و برای مهمون دوباره میریزن ... 

منم خوشم نمیاد هی پاشم چای بیاریم... فلاسک میذاریم تو مصرف انرژی هم صرفه جویی میشه البته منم از پدر همسرم یاد گرفتم 

از نظر من این کار تنها مشکلی که داره سرد شدن چای هست که اونم با وارمر و فلاسک قابل حله😁

نه از ذات بد آدما تعجبم که این چیزا براشون خنده داره

ذات بد رو اونی داره که اندام های جن سی یش رو بدون نیاز ضروری به پسر همسردار و بالغش نشون میده 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
یه عجایب دگ🤣همون شب عروسی یه بوفه گذاشته بود خواهرشوهرم تو حیاطشبچها میرفتن خوراکی میگرفتن ازش

وایی دلم😂

اگه جایی باعث ناراحتیتون شدم حلالم کنید🧡اگر دوست داشتین برای خانوادم دعا کنین💚 اگر بلاگرین نیاز به تبلیغات دارین یا قصد خریدن فالوور اصل رو دارین بگین باقیمتی که حتی باورتون هم نمیشه🌱بیاین باهم همین الان یه صلوات هدیه کنیم به امام زمان

بیشتر ببینید
اش رشته که سلطنتی یه در برابر غذای خاله منکدو بادمجون سیب زمینی نگین سرخ میکرد بار اول گفت اشکال ندا ...

حالا من اصلا برام مهم نیست غذا چی باشه تو بگو املت

فقط دستور پختش مهمه همینکه خوشمزه باشه کافیه برام

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

تا اینجا اون مامان‌بزرگ که برا عروسش گوشواره خرید و زن عموی پدر که هوامونو داشت و خیلی. دوست داشتم و برام حس خوشایندی داشت و اونکه اعضای خانوادرو با آقا و خانوم صدا میکنن برام خیلی جالبه و از این ویژگی خانواده خوشم اومد اینکه به پدر مادرت بگی خانم جون آقاجون عالیه و...برترین هاش همون رعایت نکردن نظافت و بهداشت بود و اینکه بچرو توسینک میشورن و دست و صورت و کاش همه می‌فهمیدند سینک واسه ظرف شستن و غذاست برادرمنم بعضی وقتها تو سینک صورتشو میشوره هرچی دعواش میکنیم و حتی کتکش زدم فایده نداشت فکر کنم اینم یه بیماریه وسواسی...ولی خانواده من چه پدری مادری فرق نداره کلا غریبه پرستن و پسر دوست بی احساس و بهم کمک نمیکنن و حسود رفت و آمدم خیلی خیلی کم که اینو خودم موافقم چون از مهمون خوشم نمیاد 

قورباغه ات را قورت بده......لبخند زیباترین هدیه ایست که میتوان به دیگران داد و بخشش بزرگترین مهربانی

طرف مام به عروس میگن کمباین میگن باید همه کار کنن

ی پست تازه گذاشتم اگر بخونی متوجه میشی

طرف ماهم همینه حتی اگر کاری نباشی میگن زن بدردنخوری هستی

طرف مام به عروس میگن کمباین میگن باید همه کار کنن

من مثلا تک عروسم 

من خونه ی بابام میرم بابام برام چایی میریزه بعد اینا انتظار دارن من بشم خدنگشون 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2133743 هر کی تو ناشناسم بیاد چرت و پرت بگه فوحشش میدم 

خیلی شکم پرستنبراشون مهم نیست زنه چجوری باشه میگن کدبانو یک ایل و طایفه رو میدهبشدت اهل تشریفات تجمل ...

اها یچیز دیگه هم دارن اینه فقط خانواده خودشونو قبول دارن

اعتقاد دارن فقط خودشون با اصالتن دیگه هر خانواده ای ی مشکل داره 😂😂

ذات بد رو اونی داره که اندام های جن سی یش رو بدون نیاز ضروری به پسر همسردار و بالغش نشون میده

باشه از نظر شما اون مادر پیر بدذات که شکم یا سینشو بچش دیده 

حالا اگه یه خانم تو خیابون شکمشو یا پاچه پاشو یا ... بیرون بندازه هممون میگیم به کسی ربطی نداره آقایون نگاه نکنن

خانواده ی شوهرم خیللللی بی حیان ، جوری که تا حالا یکی از کاراشونو توی خانواده ی خودم ندیدم مثلأ هر س ...

تا الان چطوری طاقت آوردی ؟؟؟!!!!

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

چیز عجیب خانواده شوهرر

عیادت کسی برن چیزی نمی برن اصلااا

اگرم خدایی نکرده ببرن خودسون همونجا می خورن و الباقی رو میارن ! 

مثلا اب میوه و موز ببرن خودشون می شینن تا اخر می خورن بعد میان...

خیلی رااااحت خواهر شوهرا و پدر شوهر پیش بقیه گوززو هستن و می خندن و بوی گندش ..  کثافتا .. 

بارها پاشدم رفتم تراس ولی میگن یوبس هستیم😐

اصلا ادب ندادن ولی تا دلتون بخوادوادعا و ژل و بوتاکس دارن !

در دستشویی روبروی سالن. هست و همیشه بازززز 

بارها گفتم ببندید یا خودم پا میشم می بندم فکر کتید تووسالن سفره برا شام انداختید رو بروی توالت باززز!!! 

و میگن تووحساسی !!!🙄

حق نداریم یع خانواده رو تنهایی دعوت کنم باید همیشه همه رو باهم دعوت کتم !!!!!!!