2777
2789

خیلی چیزاشون برا ما عجیبه با وجودی که همشهری هستیم اونم تو شهر کوچیک که اکثر فرهنگ ها یکیه 

ما عقد کردیم هیچکدوم از اقوامش منو پاگشا نکردن خواهرشم که دعوت کرد هیچ کادویی نداد و پیتزا درست کرد برا بار اول(حالا درسته شوهرم گفته بود من شبا برنج نمی‌خورم و گفت خواستم برنج درست کنم اما چون اون گفته درست نکردم اما بازم به نظرم زشت بود)

خانواده هیچ کمکی نمیکنن با وجودی که تواناییشو دارن 

خیلی کم با هم رفت و آمد دارن یا بهتر بگم کلا ندارن 

خیلی دیر غذا میخورن و خیلی چیزای دیگه که اینجا نمی‌گنجه بگم

🌱✨

مادرشوهر اشغال من سینه اش نوکش زخم شده بود خاک تو سر سینشو جلو پسرای گندش درمیاورد نشون میاد میگفت ببینین سینم اینجور شده خجالتم خوب چیزیه مثلن چیو میخواست ثابت کنه اخ چقدر حرص میخوردم ،یا مثلن اون شکم پر از پی و چربی ک دو تن توش چربی و لباسشو میداد بالا ب شوهرم نشون میداد مثلن مبخواست بگه معدم درد میکنه خوب از رو لباس بگو معدم درد میکنه ،فک کنم خیلی اعتماد ب نفس داره نمیدونه ک چه هیکل زشتی داره قدشم یا متر و 20  فقط 

،تو سفرا آروق میزنن هم خودش هم پدرشوهرم اصلن براشون مهم نیست حال منو بهم.میزنن ،عروسو کلفت میدونن اگا کار کنی توبی اگا نکنی بدی،انقد بی فرهنگن اگه بگم شاخ درمیارین

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانواده یکی از اشنایانمون حیلی عحیبه..مثلا پتو رو جلد میکنه..ولی قبلش نخ هارو درمیاره میداره رو بند ...

من چیز بدی ندیدم حالا اون نخ اولیو میشه گفت ولی بقیش مشکلی ندتشت که اون نخ هم میشه توجیه کرد که چون زیاد میشوره و جلد میکنه شاید تو خونه نخ نداشته مجبور شده اوندفعه اونکارو کنه بذوزه شاید برای دفعه بعد خریده بیچاره

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
بیشتر ببینید
خاندان شوهر. طرف پدر شوهرم خیلی خوبن. ولی ظرف مادر شوهرم رفتیم خونه مامان مادر شوهرم. استکان چایی ...

اتفاقا این که توی لیوان خودشون  مجدد چایی بریزن خیلی خوبه

ماهم  بعد ازددوبار جمع کردن و شستن و چایی ریختن توی لیوانا،  برای دفعات بعدی  توی یه قوری خوشگل پیرکس،  چایی رو یک رنگ میکنیم و بعد میبریم جلوی مهمونا و مجدد تو لیوانشون میریزیم.

اصلنم چیز عجیبی نیست

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

خواهر شوهرم که خیلی شوهرش پولداره م بنده خدا آدم دست و دلبازی هست چندین ساله داعم خونه مادر شوهرم شام و ناهار میخوره نمی‌دونم چرا خودشم نباشه بچه هاش هستند

وکاش اسمت باران بود! اونوقت همه مردم باهم برای آمدنت دعا میکردند💔🥲

کاش ی کمی انصاف بخرج میدادین از خانواده خودتون هم میگفتین

یعنی خانواده های شما بی عیب و ایراد و خانواده همسرتون پراز کارهای عجیب و ایراد

اگر اینجوریه چرا ازدواج کردین با اون خانواده ها

چرا موندین 

چرا بچه دار شدین ؟؟؟؟؟؟

با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم

زیاددیدم عجیب ترینش این بوده واسه پاگشامون خاهراش به شوهرم گفتن خودتون وسایل شامو تهیه کنید بیارید😕

کلا این دوتا خاهر زیادی بیشعورن من ۴ماه زایمان کردم دوقلودارم تاپیکم رو بخونی قسمت باردار ی وبستری من از ۶ماه بستری بودم تا ۸ماه که زایمان اورژانسی شدم خیلی اذیتم تاهمین الان که زایمان کردم وشکر خدا بچه هام صحیح وسلامت بغلمن ولی باز عوارضشو دارم هرجامیشینن میگن خوبه ۵ قلونیاورده انقدر ادا داره😕بعدخود بیشعورشون ازبارداریم تازایمانم تا الان که بچه هام دارن کم. کم بزرگ میشن حتی یک شب نموندن کمک باشن  بعدشم اصلا نمیدونن دوقلویی چی هست چون توفامیلشون وخانوادشون نبوده 

خانواده ی شوهرم خیللللی بی حیان ، جوری که تا حالا یکی از کاراشونو توی خانواده ی خودم ندیدم 

مثلأ هر سه تا خواهر شوهرام وقتی میرن حموم، شوهرمو صدا میکنن که لیفشون بکشه 

با اینکه بچه نیستن سه تاشون بزرگن 

با شورت و سوتین یا شورتک خیلی تنگ و کوتاه و نیم تنه پیش شوهرم میگردن 

خیلی راحت در مورد پریود و رابطشون توی جمعی که مرد هست صحبت میکنن 

حتی واسه مسخره بازی به چیز شوهرم دست میزنن و شوخی جنسی میکنن

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

کاش ی کمی انصاف بخرج میدادین از خانواده خودتون هم میگفتینیعنی خانواده های شما بی عیب و ایراد و خانوا ...

اول عنوان تاپیک رو بخون بعد انتقاد کن 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

اینکه تو خوانوادشون یکیشون میخواد بره دسشویی اعلام میکنه که میرم دسشویی یااینکه مرداشون مثل زنا میشی ...

چقدر شما بی درکی 

اعلام میکنن تا کسی نره دستشویی 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

خوبیهای خیلی زیاد

مثلا تا وقتی در قید حیاتن خونه شون رو به نسبت سهم ارث های اسلامی میزنن ب نام فرزندانشون و همسرشون

همه از یکی دوساعت ب طلوع آفتاب بیدار و هرکی یکطرف مشغول نماز شب و دعا و اشک ریختن

همه با ضمیر جمع با هم حرف میزنن حتی پدر با بچه هاش

بچه هاشون رو با آقا و خانم صدا میزنن

حتی ب پدربزرگ مادربزرگ آقابزرگ و خانم بزرگ میگن خخخ😁 و ب پدرمادر آقاجون و خانوم جون

من اصلا این مدل سبک زندگی رو قبل ازدواج ندیده بودم

امروزه درحوزه علمیه،دروس اخلاقیِ عملی وسلوک وسیر الی الله وعرفانِ شهودی،بطور کلی ترک شده.آنچه مهم است تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودیست که مارا آشنا بحقیقت اسلام میکند وانسانیت رابما مینمایاند.دورانی ک حقیر نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بود و بس او هم وقتی به نماز می آمد عبا برسر میکشید و از عارف بودن اونیزکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدا میداند درمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و با چه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعد انقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی و معارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک را نوشتم؛ روزی ازحوزه آمدند وگفتند شما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتر و عمیقتر،تا برای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابها تا اندازه ای مفید است ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه ها را زنده میکند و روح اسلام را زنده مینماید تدریس حکمتِ عملی و تربیت طلاب ب عرفان شهودیست ک بنیاداولیه نفوس را تغییر میدهد و آنان را به طهارت واقعی و حقیقی میکشاند و اگر حوزه اینطور شود حاکمانی تربیت میشوند که مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریین امیرالمومنین علیهم السلام هستند و قادرند با طهارت و نفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشور و دنیا بگذارند و به اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود! این جواب کامل نیس زیرا همانطور که فقه و اصول و عربی مرز دارد، عرفانِ عملی و اخلاقِ شهودی هم مرز دارد و باید دنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه را ازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارند تهی و خالی نگذاشت. باذکر این مطالب علت اختفای علامه طباطبایی ها و گلپایگانیها مشهودمیشود حتی بعد از انقلاب...(علامه طهرانی رحمه الله)

بیشتر ببینید
چرا گیر دادین به خاندان وخانواده شوهر یه سوزن به خودتون بزنید واقعا فکر میکنبد خودمون همه چیز تمام ه ...

اول عنوان تاپیک رو بخون بعد انتقاد کن 

دیدی میگم خب😂 ما تو مهمونیا ب غیر از کباب بقیه غذا ها رو آدم حساب نمیکنیم😂

لر کجا هستین آخه منم لرم. ولی کباب پایه ثابت نیست. مهمونی هامون چه رسمی چه غیر رسمی همیشه پلو و خورشت و اینا هست. اش و کشک بادمجون یا کتلت و اینا اصلا فحش محسوب میشه بذاریم جلو مهمون حتی شوهرم ک مثلا میره خونه پدرم باید حتما غذای پلو گوشتی باشه. ولی کباب ب ندرت میذاریم. کباب بیشتر وقتی عجله ایه و وقت کافی برا پختن غذا برا مهمون نیست