من اطلاعات ندارم ولی دامپزشک که داره تا حالا هیچ دامپزشکی بهم نگفته گربه خیابونی بیماری زاست بهش دست ...
🥲 ببخشید من بیشتر از این با شما بحث نمیکنم. شما هر حیونی رو واکسن بزنی میتونی بهش دست بزنی. اما این گربه های خیابونی که تو خیابون متولد و بزرگ شدن واکسن دارن؟ من تاحالا کارت واکسنشونو ندیدم! شرط عقل هم احتیاطه ، چون چه بخوای قبول کنی چه نکنی بیماری زاست. درضمن چه ربطی به دامپزشک دار؟ دامپزشک گربه واکسن زده ارو هم با دستکش معاینه میکنه ! چه منطقیه؟ فکر کنم شما منظور منو متوجه نشدید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
این چه حرفیه؟ چه بیماریی؟برو مطالعه کن. من کلی تحقیق کردم. کلی تجربه داشتیم. ما خودمون هم چندسا ...
موی گربه چون تو ریه میره سرطان ریه میاره و از نظر علمی ثابت شده است. من نه جبه ای درمورد گربه گرفتم نه بیماری زایی بودن نژاد خاصی از گربه. فقط گفتم گربه واکسن نزده بیماری زاست و از نظر علمی تایید شده. گربه های خیابونی هم متاسفانه واکسن نزدن.
موی گربه چون تو ریه میره سرطان ریه میاره و از نظر علمی ثابت شده است. من نه جبه ای درمورد گربه گرفتم ...
وااااای خدایا اولین باره می شنوم. سرطان ریه!!!!!!! اولا که تاحالا هیچ موردی دال بر اینکه موی گربه باعث سرطان ریه شده گزارش نشده. عامل اصلی سرطان ریه سیگار و دخانیاته. در ثانی واکسن فقط و فقط به خاطر ایمنی خود گربه هست که از چند نوع از بیماریهایی که واکسن رو خورده محفوظ می شه. نه برای انتقال به دیگران همانطور که انسان واکسن می زنه که خودش از بیماری محفوظ بشه و این به معنی عدم ناقل بودن نیست. خواهشا ادامه ندید.....
موی گربه چون تو ریه میره سرطان ریه میاره و از نظر علمی ثابت شده است. من نه جبه ای درمورد گربه گرفتم ...
خواهشاً کم چرت و پرت بگین عادت کردین به چرت و پرت گفتن و یه برچسب علمی هم بهش میزنین یکم مطالعه کن حداقل مورد تمسخر جمع قرار نگیری تو همین سایت چندین مقاله راجع به گربه و باورهای غلط مردم درباره بیماری گربه گذاشته شده که حتی همونا هم باور غلط بوده سرطان ریه دیگه واقعا از اکتشافات دکترای نی نی سایته