2777
2789
طایفه شوهر منم همینه البته ما ترک هستیم هر وقت بری خونشون تنها غذایی که میپزن برا مهمون برنج با مرغ ...

منم یه نوع غذا میپزم ولی فقط مرغ نه ... قیمه و قورمه هم هست.. گاهی هم از بیرون که اون دیکه نصف جوجه نصف کوبیده

همین که غذا خوشمزه باشه کفایت میکنه 

ما بیش از یک جور غذا رو تجمل گرایی میدونیم و به صاحب خونه هم میگیم سری بعدی یه جور بپزه...

ولی قاطی پلوها رو خیلی رسمی نمیدونیم

ایییی چقدر چرک حالا خدارو هزاران مرتبه شکر مادرشوهر من تمیزه حیاطش پا برهنه میتونی راه بری اصلا خاک ...

کار خوبی می‌کنه ؟ انقدر آب هدر دادن درسته ؟ میدونی چقدر کمبود آب داریم ؟ بعد با شلنگ میفتین به جون حیاط 

واقعا که

خیلی خیلی خیلی به دعاهاتون‌احتیاج دارم ...

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باشه از نظر شما اون مادر پیر بدذات که شکم یا سینشو بچش دیده حالا اگه یه خانم تو خیابون شکمشو یا پاچه ...

خخ 

شما واقعا عجیبی

ایشون میگن میاره میکنه تو چشم شوهرم

تو خیابون تقریبا انتخاب با خود مرداست که دقت کنن یا نه

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

روانی ان
قدردانی بلد نیستن

سنمو نپرسید🙄😂 امضامو بخون 💓😏یادم بمونه، هندزفری بهترین دوست من در شبهای تاریک و خشکه. چرا خشک؟ چون قرار نیست گریه کنم بابت چیزای تکراری🙃 بسه هر چی زخم خوردم هر چی اشغال خوردم بسه هر کاری کردم که فرار کنم بسه هر کاری کردم که تموم بشه! بعضی چیزا دست من و تو نیست جانم، بعضی چیزا رو فقط میشه گذشت. راه حلش همینه. در کشورم میمانم و درستش میکنم، برای فرزندانم، نه برای انها که هر چه کردند فقط تخریب بود!حالم خوبه، اتمام حجت کردم، همین امروز، همین لحظه، اهنگ بلند بهترین دوست منه. نمیذاره فکر کنم. مغز لعنتی ام یک لحظه ساکت میشه. از اشتباهاتت جوری درس بگیر که دفعه بعد که خواستی اشتباه کنی، جای داغت بسوزه :) کتابا بهترین راهنما هستن، برای همین بزرگترین معجزه ی دین اسلام، کتابه :) کتابی از خدا، پیامبری از خدا، اهل بیتی از پیامبر، و سربازانی وفادار در انتظار انکه صورتی همچون قرص ماه دارد( عج، ارواحنا فداه) درخواست دوستی رو رد میکنم مگر اینکه باهام هماهنگ کنید🫡🤓😎  خاطرخواهام زیادن( دروغ بزرگ نی نی سایتی ها) خوشگلترین زن عمو، موذی ترین زندایی و مهربون ترین خاله...😛 سلامتی شوهرعمه های جنتلمن...سلامتی شوهرخاله های جذاب🥱

بیشتر ببینید

خانواده همسر من خیلی از چهره ی همدیگه ایراد میگیرن از مدل بینی و حتی قد و وزن  و لباس پوشیدن و ... 

( ولی تا حالا بمن چیزی نگفتن چون کلا خیلی آرومم توی این ایراد گرفتنا همراهیشون نمیکنم اما مطمئتم پشت سرم هزاران ایراد ازم گرفتن)

کلا خیلی اهل غیبت کردن اند یا مثلا عکس بقیه دوست و آشنا و فامیل رو که توی گوشیشون دارن به هم نشون میدن و ایراد میگیرن ازش و مسخره اش میکنن و میخندن...

من اینجور مواقع خیلی ناراحت میشم و جو سنگین گناه رو احساس میکنم حتی گاهی با زبون خوش گفتم نگید اینجوری گناه داره اما اونا حرف من براشون مهم نیست

فاروس:فانوس دریایی😊
آره مثلا قورمه سبزی یه بشقاب علفه تو مهمونب اگه درست کنیم قطعا کنار کباب باید باشه

قشنگ قورمه سبزی و با خاک یکسان کردی

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

اره اونام گاهی پدرشوهرم مثلا الکی زنشو صدا میزنه بیا پشتمو کیسه بکش🤣🤣جاریا هم وقتایی ک از شهرستان ...

ما توخونه خودمون میریم ولی شهرستان بریم اصلا بابا

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

من نمیدونم چرا از مادرشوهرمم متنفرم از روزی که شدم عروسش .خاله مه هاااااا ولی اسمشم میاد کهیر میزنم

چرا آخه خاله که خوبه