2777
2789
رفتار نیست اما گوشای بشدت تییییزززز خیلی تیز اصلا وحشت میکنی

خانواده همسر مننننن همشون همینننننننننن همشون همسر خودمممم همینه 😂

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مادرشوهر اشغال من سینه اش نوکش زخم شده بود خاک تو سر سینشو جلو پسرای گندش درمیاورد نشون میاد میگفت ب ...

به نظرم درست نیست بخاطر اینکه یه مادر نوک سینه یا شکمشو به پسراش نشون داده بهش توهین و بی احترامی کنی

اون پسرا از همون سینه و شیره جون مادر خوردن و تو همون شکم به قول شما قلمبه ای پر چربی بار اومدن 

قصد جنجال ندارم ولی دلم از حرفتون شکست برای مادرشوهرتون

اون ظاهر و اون قدوقواره و اون شکم انتخاب خودش نبوده قطعا اگه دست خودش بود بهترین اندامو انتخاب میکرد 

هیچوقت هیچکسی رو بخاطر چیزی که خودش توش دست نداشته و انتخاب خودش نبوده انتقاد و سرزنش و مسخره نکید 

یادت باشه اون مادرِ مادر

من یه خواستگار مشروب خور و سیگاری دارم ۱۲ سال ازم بزرگتره ۴۳ سالشه و خیلی پولداره نمیدونم قبول کنم ی ...

نه عزیزم مشروب خور سیگاری پولدار مگه فقط رو پولش حساب کنی فقط

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

خیلی شکم پرستن

براشون مهم نیست زنه چجوری باشه میگن کدبانو یک ایل و طایفه رو میده

بشدت اهل تشریفات تجملات و شکم پرستی هستن

کارهای ما براشون هیچ حساب نمیشه ولی کارهای خودشون شاخ هست و صبح تا شب منت میزارن

اعتقاد دارن عروس باید جهیزیه بیاره سیسمونی خوب عالی بیاره برای پسر خرج کنه رسم هست عروس اینکارارو کنه ولی وقتی  وقت پسر خودشون برسه میگن ما همچین رسمی نداریم و میگن چرا پسرمون انقدر تحت فشار میزاری 😂

خودشون جنگ و دعوا میکنن در حد تیم ملی

ولی اگر تو خانواده عروساشون ببینن میگن بی فرهنگن و بدرد ما نمیخوردنوو هزار حرف پشت سرشون میزنن

زن باید حتما زجرکش باشه و اهل کار اگر نباشه زن بدرد نخوریه

خلاصه خیلی چیزای دیگ

مثلا تو بحثای خودم و شوهرم اصلا از من طرفداری نکردن و میگفتن تو پسرمون بدبخت کردی

اصلا عجیب 

یبار خواهرش گفت به داداشم گفتم تو شخصیتت طوری بود باید ی زنی میگرفتی که یه طایفه ای رو سر و سامون میداد

با ایین حرفش ترکیدم از عصبانیت

ولی چه میشه کرد بخاطر این چیزا میشه ی زندگی رو خراب کرد؟

نه

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

منم لرم یا جوجه با خورشت میذاریم یا کوبیده یا زیر برنجی یه بار رفتیم خونه خالم خیلی باهامون حس راحتی ...

اش رشته که سلطنتی یه در برابر غذای خاله من

کدو بادمجون سیب زمینی نگین سرخ میکرد 

بار اول گفت اشکال نداره این درست کنم نگی رفتم خونه خاله اینو پخت با نون

خونه بابام همیشه گوشته با برنج

یه روز طوری نیس تنوع

بار دوم که رفتم خونه شون بازم همین رو پخت ولی دوس داشتم 

حسادت خیلی عجیبه حتی بچهای کوچیکشون خیلی حسود بخدا،مثل خواهر شوهرم خیلی پولدار ما خیلی فقیریم با این حال یه خونه ی کوچیک با وام مسکن بنام خودم گرفتم خونه ساختم حالا خواهرشوهرام از حسادت میگن پول زمین مادرمو ک روش خونه ساختید بین وراث تقسیم کنید مادر مرده،ولی اینا شاکی شدن،و اینکه بچه های من ک برادرزاده هاشون خیلی حسادت میکنن هیچوقت نبوسیدنشون یا کلمه ی حرف باهاشون نزدن بچهام کوچیکن

برگام واقعا

اره بیا تاپیک اخرم😂😂😂چقد زنا حسودن واقعا بیا ببین بااینک حق بامن بود سعی داشتن بگن حق بااوناس تاپیکمو‌دیدی جوابمو بده اینجا

خوده عزیزم،لطفا باخودت مهربون باش🧸به خودت رحم کن دختر 🧡

به نظرم درست نیست بخاطر اینکه یه مادر نوک سینه یا شکمشو به پسراش نشون داده بهش توهین و بی احترامی کن ...

خودت خنده ت نگرفت از حرفایی که زدی ؟!!!!

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
اکثر مواقع بی دلیل اینکارو میکنناهی زنگ کی میایبعد شوهر من اصلا اهل شام نیست میگه سنگین میشم شب خواب ...

درک میکنم
حالا نمیخوام بیشتر باز کنم
ولی خب بنظرم تقصیر نامزدته که همش گوشیشونو جواب میده 

احیانا وقتی پیش شماست بیشتر  نمیشه تماس هاشون؟🤣

💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚

آره مثلا قورمه سبزی یه بشقاب علفه تو مهمونب اگه درست کنیم قطعا کنار کباب باید باشه

قورمه سبزی یه بشقاب علفه؟!؟!؟؟؟؟؟؟؟؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

مادرشوهر اشغال من سینه اش نوکش زخم شده بود خاک تو سر سینشو جلو پسرای گندش درمیاورد نشون میاد میگفت ب ...

تا همین جایی هم که گفتی 

بس بود تا بفهمیم چقدر بی فرهنگن 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
به عروس میگن تراکتور و انتظار دارن عروس حمالیشونو بکنه با افتخار میگن ما به عروس عزت و احترام نمیذار ...

طرف مام به عروس میگن کمباین میگن باید همه کار کنن

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40