2777
2789
رفته بودیم شهرستان با خواهرشوهرم اینا.... منوخواهرشوهرم رفتیم پاساژ خرید کنه دوتا دختر داشت اون زمان ...

بغیر این تیکه  ی عجیب یه چیز دگ از عجایب همین خواهرشوهرم بگم پارسال

شب عروسی همون دخترش که گفتم سفید و ناز بود... شب ساعت حدود 8 وقتی همه مهمونا ریخته بودن خونش .اون خانم تازه رفته بود حموم.بعد از یکساعت درومد و رفت اتاق بغلی درو بست تازه آرایش کنه😐

تازه کلا درنیومد از اناق ریختشو کسی ببینه

تاااا وقت شام

هرچند خیلی خندیدن بهش 

دختر کوچبکشم ک پنج شش سالشه با لباس خواب تا اخرشب میچرخید انگار یادشون رفته بود اینم هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بغیر این تیکه ی عجیب یه چیز دگ از عجایب همین خواهرشوهرم بگم پارسالشب عروسی همون دخترش که گفتم سفید ...

یه عجایب دگ🤣

همون شب عروسی یه بوفه گذاشته بود خواهرشوهرم تو حیاطش

بچها میرفتن خوراکی میگرفتن ازش 

شما بگید این رفتار طبیعیه یا زشته؟

۲ تا خانواده که با هم بیرون میرن اگه بچه یکیشون یه بطری آب خواست اون یکی خانواده نباید منتظر بمونه؟ زشت نیست همینجوری بره بره بره تاااا کجا شایدم بره به خونه برسه!!

این رفتار بارها تکرار شده

کوچکترین چیز رو از من پنهون میکنن مثلا برای پسرشون زن گرفتن عقد کردن من نمیدونستم از این ور اونور شنیدم اصلا به روشون نیاوردم که چرا اینکارو کردن ولی توقع داشتن تبریک بگم بعد از اینکه شنیدم ، که منم تا حالا نگفتم 

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن
یه عجایب دگ🤣همون شب عروسی یه بوفه گذاشته بود خواهرشوهرم تو حیاطشبچها میرفتن خوراکی میگرفتن ازش

😂😂😂😂😂وای این دیگه خیلی باحال بود 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

پدرشوهرم میخاستن باتری بذارن تو قلبش مادر شوهرم باهاش نرفت بیمارستان با دوستاش رفت پدرشوهرم انقد من گفتم وای چطور دلت اومد چطور نرفتی پاشد رفت بیمارستان 

کلا خانواده فوق العاده بی محبتی هستن 

همه عالم رو به بچه هاشون ترجیح میدن

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️
خیلی خوبه که از هم تعریف میکننباورت میشه من همیشه فکر می‌کردم خیلی سبزه هستم و لاغرم و دستای درازی د ...

نه اینا فقط خودشونو قبول دارن بقیه از نظرشون هممممه چرتو پرتن و منم جز اون بقیه حساب میشم 

هیچوقت خوبیمو نگفتن حتی یک بار بابت غذایی که براشون درست کردم سر سفره تشکر الکی و کوتاه هم نکردن کلا خیلی عجیب غریب طور عاشق خودشونن و هیچ کسو قبول ندارن

یه عجایب دگ🤣همون شب عروسی یه بوفه گذاشته بود خواهرشوهرم تو حیاطشبچها میرفتن خوراکی میگرفتن ازش

هرچی فکر میکنم احساس میکنم این رفتار ها رو قبلا توی مریخ دیدم 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹