2777
2789

گربه بچه هاشو آورده بود مامانش نیستش دوتا ان کوچولوان خیلی دلم میخواد بیارم خونمون خیلی دوست دارم 🥹🥹ولی برامم از ی طرف مهمه ک مامانشون ناراحت نشه🥲

نظر شما چیه برشون ندارم ؟بعد مامانشون حتما دنبالشون میگرده یا حداقل یکیو بردارم آخه اون یکی تنها میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره گناه داره دست هم نزن

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید

چند وقت پیش تو انباری پدرم گربه زایمان میکنه بعد در انباری بسته میشه خونوادم نمیدونستن.تا صبح مادرشون میو میو میکرد رفتن دیدن یکی از بچه هاش جامونده دیگه درو براش باز کردن رفته بچشو گرفته برده