همسرم منو ده ماهه سر اینکه یه هرزه رفته بود تو جلدش گذاشت خونه پدرم نه یک بار اونم دوبار. دفعه اول با اصرار خودم برگشتم اما سری دوم گفتم باید به غلط کردن بیوفته .چند بار ازم خواست تو این مدت به بهانه ای که بچه هارو بیا ببین و اینا رفتم باهام رابطه برقرار کرد تو محل کارش .درخواست طلاق نداده .اما الان دوماه اصلا باهاش حرفی نزدم .چند روز پیش یه نفر واسطه شد مارو رودر کنه اون گفت چند روز دیگه فعلا خبری ازش نشده منم نمیخوام خودم زنگ بزنم که بگه بعدا خودت خواستی اواومدی .از لحاظ مهریه و نفقه هم محکومه ولی فعلا به مرحله پرداخت نرسیده و بسیار هم عصبانیه که من اینقدر اونو محکوم کردم.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .