2777
2789

بعد ازدواجم  باردار شدم  ۳۰ سالمه 

امروز خوشحال نبودم با خرید سیسمونی چون حس می کنم از پس بچه داری بر نمیام 

حس می کنم خدای نکرده بچه ناسالم چون یه سری چیزا رو تو غربالگری نشون نمیده 

از طرفی هر موقع میرم سونو می گن وزن بچه ات خیلی کم 

چون ویار داشتم تغذیه امو خوب کردم نتیجه نگرفتم  از طرفی بدتر شد  زد پاهام تو ۸ ماهگی باد کرد 

اصلا احساس سنگینی نمی کنم از پس بچه کم وزنش 

سر این چیزا  اصلا خوشحال و شور و شوقی واسه خرید سیسمونی نداشتم 😥😔

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بابا ذوق کن خداروشکر کن ک دنبال دوا دکتر نبودی خدا راحت بهت بچه داده سالمه این چ حرفیه

اخه تا ۶ ماهگی تغذیه ام خوب نبود روزایی داشتن حتی چیزی نمی خوردم  می گم شاید سر نخوردنم بچه یه چیزیش هست 

بمنم تو ماه های اخر میگفت جنینت خیلی کم وزنه

منم بشدت بد ویار بودم

شکمم کوچولو

دکتر میگفت اونقدر بچه کوچیکه انگار تو شکمت لق لق میخوره

خلاصه یه مجموعه استرس

ولی بدنیا اومد خدارو هزاران بار شکر کاملا سالم و بی مشکل

وزنش زیاد نبود ولی اونجور هم که استرس کشیدم نبود

۲۸۰۰ بود

چند وقت دیگه بچت به سلامتی دنیا اومد اونوقت پشیمون میشی که چرا این روزا رو به خودت زهر کردی....

انرژی منفی رو به خودت جذب نکن،ان شاءالله که به سلامتی میاد بغلت🤩

انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎

اینجور نگو عزیز دلم ۹۹ درصد روحیه و بازم فقط روحیه یادت باشه اصلا حتی ب خودتم نگو خوشحال نبودی چ رسه بقیه انشاءالله ک صحیح و سالم کم وزنی ک خدا نکرده دلیل نمیشه بر مشکل ،ب دلتم بد نیار حتی ی درصد، خواهر زاده من کم وزن بود الان شده ماه تابون

خدایا بخاطر تموم خوبیا شکرت🙏💕

الان که وزن بچه مهم نیست ماه آخر نهایت وزن گیریش هی انقدر هم ناشکری نکن خیلی ها حسرت بچه داشتن رو دارن من خودم ویار شدید داشتم آب هم می‌خوردم استفراغ می کردم ۴ ماه اول 

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
بیشتر ببینید

نگران نباش .من زندادشم بار دار بود مثل تو بود  حالت تهوع بسیار شدید داشت تازه دارو هم میخورد نمیدونم برا چی ولی زیر نظر دکتر بود .هزارتا فکر میکرد نکنه این مریضی داشته باشه بعد بچه به دنیا بیاد این فکرت تموم میشه .خرما بخور شیر انجیر اینا وزن بچه رو خوب می‌کنه . 

بخوای اینجوری ادامه بدی 

تو هیچ مرحله از زندگیت خوشحال نیستی .... 

حتی وقتی بچت با شغل خوب و وضع اقتصادی عالی ازدواج کنه 

شب عروسیشم باز دلیل های برا ناراحتی پیدا میکنی 

تا دیر نشده به خودت بیا 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

دکتر خیلی راحت بهم گفت سقط کن ریسک سندروم داونش بالاس

کلی آزمایش و آمینو سنتز نهایتا الان یه دختر فوق العاده باهوش و سالم دارم

هر بارم سونو میرفتم میگفتن طول سرویکس کمه باید سرکلاژ کنی

میخوام بگم انقد بهت استرس میدن ولی نهایتا همه چی به خوبی طی میشه

حس مادری انقد شیرینه همینکه بدو تولد میبینیش میخوای جونت فداش کنی

من حتی زایمانم هم کسی همراهم نبود خودم بعد از زایمان تو بیمارستان بهش رسیدم

۳۰سالم بود مادر شدم