2777
2789

باهم بودیم سرکار گفتم خسته شدم دیگه نمی‌کشم حسرت همه چی به دلم مونده یا نداری اون موقع هم که درآمد میلیونی داری به من نه پول میدی نه چیزی میخرم فقط دارم حمالیتو میکنم . واقعیت گفتم .  الان جدیدا تا چیزی بگم واعدراض کنم تو ماشین سرعت وزیاد می‌کنه و میخواد هردومون بمیریم. سه‌چهار بار اینکارو می‌کنه آخرین بار غش کردم  بزور منو هوش آورد و عذاب وجدان داشت.

امروز گفتم یه انتخاب اشتباهم باعث شد یه عمر عذاب و بدبختی بکشم چیزی نگفت بعد ده دقیقه گفت این جملات بدتر از تیشه بود  روی قلبم . 

گفتم پس من  هر چی میگی تحمل میکنم خدا ندارم .تو نباید نازک‌تر از گل بشنوی؟؟. 

شما بجای من باشین چکار می‌کنین .

میبرمش پیش روانشناس

تعادل روانی نداره یعنی چی میخواد جفتتون بمیرید

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف شوهرت سنگین بود . دلم سوخت نمیدونم چرا . خودت بیشتر حق داریا ولی دلم برا اونم سوخت

دقیقا  آدمی نیست که به این چیزا اهمیت بده ولی سنگین بود براش 

خودش با وجود تمام کارایی که کردم براش حتی عشق و علاقه زیادی بازم همش طلبکاره  هیچوقت قدر دانی نکرد

دقیقا آدمی نیست که به این چیزا اهمیت بده ولی سنگین بود براش خودش با وجود تمام کارایی که کردم براش ح ...

ببین من حق رو به خودت میدم و اینکه گفتی سرعت و زیاد میکنه و اینا اخه این چه کاریه میکنه و اصلا بهش حق نمیدم ولی اینکه گفت روی قلبم من دلم براش سوخت .

خب منم همین‌طور همسرم 

باز شما خوبه من که آخرین دعوامون داخل ماشین با ماشین دستی کشید کاملا داشت میکوبید داخل ماشین بدبخت کنار جاده پارک کرده بود بعد هم که ایستاد پیاده شدم گفتم دیگه نمیام یا چاقو از ماشین پیاده شد گفت یا میای میشینی یا دستامو تیکه پاره میکنم ، نرفتم ، نزدیک ۱۱ ضربه زد روی ساق دست هاش کل لباسش شد خون منم این اتفاق که دیدم روی آسفالت بیهوش شدم فقط بیدار شدم دیدم سوار ماشینم و داره رانندگی میکنه با لباس پر تا پر خون و ساق دستاش که موو هم داره پر تا پر خون خشک شده بود دستاش معلوم نبودن فقط خون بود ، انگار گوسفند سر بریده بود در این حد بود ، فقط گریه میکردم و جیغ می‌کشیدم و اون داد میزد می‌گفت خفه شو دیگهههههه ، خیلی وحشتناک خیلی...

ببین من حق رو به خودت میدم و اینکه گفتی سرعت و زیاد میکنه و اینا اخه این چه کاریه میکنه و اصلا بهش ح ...

بیست ساله روی قلب من بیچاره داره خنجر میزنه با کاراش وحرفاش .  همش ترس از دست دادنمو داره 

خب منم همین‌طور همسرم باز شما خوبه من که آخرین دعوامون داخل ماشین با ماشین دستی کشید کاملا داشت میکو ...

شوهرم چند سال پیش تا یچیز میشد چاق می‌گرفت دنبالم میکرد الان ده ساله تو خونم یه کارد ندارم یچیز بخوام خرد کنم با چاقو میکنم میگم خدا لعنتت کنه از دست تو کارد ندارم

اوایل میخواست بخره برام گفتم قسم خوردم نمیزارم بخری دیگه نمیگه