2777
2789
عنوان

به نظرتون شوهرم دلش به طلاقه

| مشاهده متن کامل بحث + 9166 بازدید | 195 پست
چه بی عقله به چه حقارتی تن داده

بله. جالبه خود دوستم هم زن زیبا و تحصیل کرده و خانواده داری هست. بچه اش هم هیجده سالشه باهاش میومد خونه پدربزرگش.

والا من هر چی فکر میکنم نمیدونم چرا چسبیده به این مرد متقلب زن باز

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه من دوست دارم شوهرم عاشقانه فقط منو دوست داشته باشه

خوب عزیرم. شواهد نشون میده که متاسفانه دوست نداره.

دوست داشت کس دیگه ای تو زندگیش بود؟؟از خونه بیرونت میکرد؟

از بجه ها برای باج گرفتن استفاده میکرد؟

بله. جالبه خود دوستم هم زن زیبا و تحصیل کرده و خانواده داری هست. بچه اش هم هیجده سالشه باهاش میومد خ ...

نمی‌دونم واقعا من خودم با عشق ازدواج کردم چرا اینجوری شد

بنظرم چیز خورش کن بمیره بهترین راهه

جدا از شوخی اینایی که گفتم برای هر زنی که خوشحاله مهریه بگیره اتفاق افتاده

آخرشم بخشیده و تمام هیچی به هیچی

اگه مرد خیانت هم کرده باشه کاری ندارن که بیان به عدالت رفتار کنن مهریه زن رو از حلقوم مرد خیانتکار بیرون بکشن عمرا و ابدا 

خلاصه مردا رو خییییلی راحت گذاشتن

بعد زنا میان پز میدن واااای مهریه ام به اندازه سال تولدمه اصلا ۱۰ برابر سال تولدت باشه فقط یک اسمه و یک عدد همین

آقایون علاف نی نی سایتی درخواست دوستی ندید لطفا

خوب عزیرم. شواهد نشون میده که متاسفانه دوست نداره.دوست داشت کس دیگه ای تو زندگیش بود؟؟از خونه بیرونت ...

نه دیگه اول عاشقانه دوستم داشت .پنج ساله اینجوری شده 

اره خواهر این همه هزینه کردم یه تومن دستمو نگرفته خسته ام از این بلاتکلیفی وهیچوقت نفرینش هم نکردم ف ...

خوشگلی ملاک نیست 

شانسه خواهر شانس و اقبال

آقایون علاف نی نی سایتی درخواست دوستی ندید لطفا

جدا از شوخی اینایی که گفتم برای هر زنی که خوشحاله مهریه بگیره اتفاق افتادهآخرشم بخشیده و تمام هیچی ب ...

بله مهریه حرفه ولی نفقه رو دادگاه میگیره