2777
2789
عنوان

به نظرتون شوهرم دلش به طلاقه

| مشاهده متن کامل بحث + 9181 بازدید | 195 پست
با یه وکيل مشورت کن، اگر پدر مادرت پشتتن مهرت و ببخش حضانتشون و بگیر برو زندگیت و بکن ،اینجوری خودت ...

حضانت بچه هارو وکیلم نمیزارع. بگیرم .میگه شرعا واسه اونه بعدشم چرا مهریه موببخشم پس باچی زندگی کنم خونه بگیرم 

نمی‌دونم منم دقیقا تو همچین شرایطی ام ولی خونه پدرم

خوب این دوست منم شوهرش بیرونش.کرد. پشت در نشست گفت نمیرم. 

شوهره زنگ زد پدر و.مادرش گفت بیاین ببرینس. گفت نمیرم دوسش دارم.

بالاخره زندگی ادامه پیدا کرد.ولی ببین واقعا همچین زندگی رو.میحوای.

دوست من همچنان راضیه. میگه دوسش دارم. نگاش میکنم لذت میبرم. حتی اگه دنبال بقیه باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلاق نمی خوای 😑طرف داره خیانت میکنه بابا با همین مدرک قشنگ محکومش میکنی مهریه رو کامل میتونی بگیری

کدوم مهریه ی کامل ؟ 

با اسم مهریه ما زنها رو گول میزنن 

خیلی ساده ایم 

متاسفم برای قوانین این مملکت 

مرده خیانت میکنه زنشو ول میکنه همه چیزشو به نام دیگران میزنه شاهد میبره میگه ندارم قسط بنری میکنن شاهد میبره میگه سالی یکی زیاده هر ۳ سال یکی کنید 

۳ سال یکی رو هم باید یکسره دنباش باشی و بدویی که تا حکم حلب بگیری میندازنش زندان خانوادش سند میزارن آزادش میکنن 

این شد مهریه ؟؟؟؟

آقایون علاف نی نی سایتی درخواست دوستی ندید لطفا

کدوم مهریه ی کامل ؟ با اسم مهریه ما زنها رو گول میزنن خیلی ساده ایم متاسفم برای قوانین این مملکت مرد ...

بنظرم چیز خورش کن بمیره بهترین راهه

به دلم افتاده روزای خوب در راهه

کدوم مهریه ی کامل ؟ با اسم مهریه ما زنها رو گول میزنن خیلی ساده ایم متاسفم برای قوانین این مملکت مرد ...

اره خواهر این همه هزینه کردم یه تومن دستمو نگرفته خسته ام از این بلاتکلیفی وهیچوقت نفرینش هم نکردم فقط به فکر پیشرفت تو کار و زندگی خودم هستم ولی گاهی میگم نیاید با من اینجوری میشد من اونقدر خوشگل بودم که نباید منوول میکرد .واقعا از لحاظ زیبایی کم ندارم ولی لیاقتمو نداشت 

خوب این دوست منم شوهرش بیرونش.کرد. پشت در نشست گفت نمیرم. شوهره زنگ زد پدر و.مادرش گفت بیاین ببرینس. ...

چه بی عقله به چه حقارتی تن داده

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.

بیشتر ببینید
خوب این دوست منم شوهرش بیرونش.کرد. پشت در نشست گفت نمیرم. شوهره زنگ زد پدر و.مادرش گفت بیاین ببرینس. ...

نه من دوست دارم شوهرم عاشقانه فقط منو دوست داشته باشه