2777
2789
عنوان

مامانا بچه هاتون قبل از رفتن به پیش دبستانی چه چیزایی بلد بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 40 پست
یعنی الان که بلد نیست اشکال نداره؟

نه بابا من یادمه آبجیم ک چندسال پیش رفت پیش‌دبستانی عددارو بهشون خودشون یاد دادن رنگ هارو هم همینطور

انقد خوب بود ک تا آخر سال آیه الکرسی و ده تا سوره و ده تا شعر هم یادشون دادن 

حتما از جایی ک میخواین ثبت نام کنین یه سوال بپرسین شاید مثلا بخوان یه پیش زمینه ای داشته باشن از رنگ یا حالا هرچیز دیگ ای

لایک نکن هموطن،اگ خودم گفتم لایک کن🥲😂
برا منم بلد نیست واقعا از بس تنبلم و بی انرژی نتونستم باهاش کار کنم.

منم چون بچه ی دیگه هم دارم یه مدتم افسرده بودم نتونستم الان دارم کار میکنم باهاش

بچه ی شما امسال باید بره؟

😆😆😆

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سنجش داره 

من آدم ها رو از دست نمیدم    آدم ها من رو از دست میدن! عکاس هستم 📸 درحال یادگیری برنامه نویسی و گرافیک عاشق کشور کره جنوبی BTSفن نیستم عاشق قدم زدن تو خیابان های سئول در شب خیلی ها میگن نمیتونی ولی من میتونم رفیق کره ای دارم که مثل خودم عکاسه خیلی کمکم کرد 🇰🇷🇰🇷عاشق بازیگر 💜Leejungjae💜 خیلی دوستش دارم  با من بحث کنید خودتون رو حقیر میکنید ... تامام

بیشتر ببینید
عزیزم رنگا رو بلد نیس؟بچه ها معمولا زمانی که به حرف میوفتن رنگا رو یواش یواش یاد میگیرن

نه بلد‌نیست قرمز و میگه سفید سفید و میگه سبز زیادم اصرار کنم میگه من دلم میخواد درختو بگم قرمزه😑🤦‍♀️

😆😆😆
ببین نشون میدم ولی به اصل کاری توجه نمیکنه که عدداست به فضای تو فیلم توجه میکنه

نه بذاری کم کم خودش یاد میگیره تو کاریت نبلشه

دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭

ببین بازی‌های بچگی خودمون خیلی خوب بود ،مثلا یکیش جای وسایل خونه رو عوض کن بگو پیدا کنه ،خیلی خوبه ، ...

تو این چیزا خیلییی تیزه یه نمکپاش جا به جا کنم سریه متوجه میشه 

😆😆😆