همسرم منو ده ماهه سر اینکه یه هرزه رفته بود تو جلدش گذاشت خونه پدرم نه یک بار اونم دوبار. دفعه اول با اصرار خودم برگشتم اما سری دوم گفتم باید به غلط کردن بیوفته .چند بار ازم خواست تو این مدت به بهانه ای که بچه هارو بیا ببین و اینا رفتم باهام رابطه برقرار کرد تو محل کارش .درخواست طلاق نداده .اما الان دوماه اصلا باهاش حرفی نزدم .چند روز پیش یه نفر واسطه شد مارو رودر کنه اون گفت چند روز دیگه فعلا خبری ازش نشده منم نمیخوام خودم زنگ بزنم که بگه بعدا خودت خواستی اواومدی .از لحاظ مهریه و نفقه هم محکومه ولی فعلا به مرحله پرداخت نرسیده و بسیار هم عصبانیه که من اینقدر اونو محکوم کردم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اره دقیقا تنها کسی که حرف دلمو زد تو بودی به خاطر همین رفتم والان به کمک مشاوره دوماه ترک کردم این ک ...
ببین بابای من ۴ سال ک ب مادرم خیانت میکنه آخر هم این کارو کنار نذاشت ب هیچ قیمتی مامانم طلاق گرفت و ی زندگی ۳۰ ساله نابود شد وقتی می افتن تو این باتلاق دیگه خیییلییی سخت میشه در بیایی ک معمولا عادت میکنن از این باتلاق در نمیان غرق میشن توش
خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍