2777
2789
عنوان

به نظرتون شوهرم دلش به طلاقه

| مشاهده متن کامل بحث + 9166 بازدید | 195 پست

ببخشید عزیزم ممکنه توی آب نمک قرار داده باشتت 

اگه واقعا دوست داشت نمیتونست  اینقدر ازت دور باشه 

🙂💔 و الان سرش گرمه هر وقت فیلش یاد هندستون کزد میاد سمتت ولی تو غرورت اجازه میده برگردی بهاش همچنان؟ 

یا برات عادی میشه گذشته میتونی فراموش کنی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حس میکنم برای این رفتی محل کارش باهاش رابطه داشتی ک شاید دلش نرم بشه تو رو دوباره بخواد 

شاید با رابطه اون عشقتون دوباره برگرده .ولی اینو بدون مردی ک هرز پریدن عادتش بشه دیگه نمی تونه جلوی خودش رو بگیره

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍
عزیزم من واقعا خیلی مظلومم زورم نرسید.بله دوربین داشت محل کارش برام مهم نیست دیگه چون اشتباه کردم خی ...

الان هم چون مظلومی اگه خواستی طلاق بگیری مهریه نگیر 

هم مظلومی هم اینکه شاید فیلم گرفته باشه واسه روز مبادا . روز مبادا هم روزیه که تو میگی مهریه میخوام و اون بگه فیلم 

خداییش ساده بودی رابطه تو محل کار قبول کردی

من حس میکنم برای این رفتی محل کارش باهاش رابطه داشتی ک شاید دلش نرم بشه تو رو دوباره بخواد شاید با ر ...

اره دقیقا تنها کسی که حرف دلمو زد تو بودی به خاطر همین رفتم والان به کمک مشاوره دوماه ترک کردم این کارمو

الان هم چون مظلومی اگه خواستی طلاق بگیری مهریه نگیر هم مظلومی هم اینکه شاید فیلم گرفته باشه واسه روز ...

خب بگه فیلم وقتی خودش هست تو فیلم ابروی خودشم  می‌ره بعد تا اون موقع من سیمکارتمو عوض میکنم بهم دسترسی نداشته باشه

اره دقیقا تنها کسی که حرف دلمو زد تو بودی به خاطر همین رفتم والان به کمک مشاوره دوماه ترک کردم این ک ...

ببین بابای من ۴ سال ک ب مادرم خیانت میکنه آخر هم این کارو کنار نذاشت ب هیچ قیمتی مامانم طلاق گرفت و ی زندگی ۳۰ ساله نابود شد وقتی می افتن تو این باتلاق دیگه خیییلییی سخت میشه در بیایی ک معمولا عادت میکنن از این باتلاق در نمیان غرق میشن توش

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍
ببین بابای من ۴ سال ک ب مادرم خیانت میکنه آخر هم این کارو کنار نذاشت ب هیچ قیمتی مامانم طلاق گرفت و ...

خب مامانت اگرمیبموند تو این رابطه راضی بودی 

خب بگه فیلم وقتی خودش هست تو فیلم ابروی خودشم می‌ره بعد تا اون موقع من سیمکارتمو عوض میکنم بهم دستر ...

مردا ابرو‌ براشون مهم بود اینکارا نمیکردن 

اون تازه بخواد پیدات کنه میکنه 

ولی حس میکنم واقعا خیلی ماجراتون بد تموم میشه اخرش بنظر طلاقه . امیدوارم حسم اشتباه بگه ولی کلا چقد مرد کثیفی بود گفت تو محل کار رابطه 

خب مامانت اگرمیبموند تو این رابطه راضی بودی

نه من خودم بهش گفتم طلاق بگیر و پشتش بودم