2777
2789
عنوان

بخوام مهریه رو ببخشم بایدکجابرم

| مشاهده متن کامل بحث + 22182 بازدید | 524 پست

بهش زنگ بزن باهاش قرار بزار،خواهش کن حضوری همو ببینید اگه گفت نه بگو برای اخرین بار حرف بزنیم به جوری راضیش کن

بیاد اونجا هم صادقانه تمام اتفاقاتی که افتاده رو از دید خودت تعریف کن بگو« الان میفهمم این کارایی که کردم اشتباه بوده

بگو بیا زندگیمون رو درست کنیم از اول شروع کنیم

ولی اگه دیگه دوستم نداری نمیخوام بیشتر از این اذیتت کنم بیا جدا شیم»

بهش بفهمون که خواسته قلبیت شروع دوباره هست مگه اینکه اون نخواد 

این کار نکن حق تو هست اشتباه بزرگ

تاببینم توافقی طلاق میده یا برمی‌گردم سرزندگیم 

🌈🌅🌅🌈💓💓💓روزای خوب توراهه.برای شادیت بجنگ.خداحواسش بهت هست♥️.دوستان برای حاجت رواییم میشه دعای خیرکنید؟ممنون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مهریه حق شماست چرا میخوای ازش بگذری همه رو نگیر ولی چند تومان بگیر تا بتونی زندگی کنی محتاج خانواده ...

فعلا که حتی بدون مهریه هم راضی به توافق یا طلاق نیست.تاببینم چکارمیکنم

🌈🌅🌅🌈💓💓💓روزای خوب توراهه.برای شادیت بجنگ.خداحواسش بهت هست♥️.دوستان برای حاجت رواییم میشه دعای خیرکنید؟ممنون

احتمالا همه رو ببخشم.هرچی هم میگم هیچی نمی‌خوام بیاطلاقم بده‌.اما نمیاااااد.یکسال بیشتره خونه پدرم ه ...

الهی من میفهممت برای منم دعا کن‌ من که برگشتم ولی کاش کارمو تموم کرده بودم ی دردیه که کسی نمیفهمه

اگه دلیل منطقی ای و دلیلی که قابل قبول اونا باشه میتونی بدون رضایت شوهرتم طلاق بگیری یکی رو میشناسم ...

دلیل محکمه پسند ندارم و همین به ضررمه.منم چون دوستش دارم کاری نکردم که پشیمون بشم اماباید جدی باهاش حرف بزنم که نتیجه مشخص بشه.نه به دل نگرفتم دوست عزیز ♥️ 

اگه زندگیتو دوست داشتی و شوهرت آدم درستی بوده و دوستت داشته برگرد برو زندگیتو بکنن ولی اگه برعکس بود ...

زندگیم بدنبود.شوهرمم همینطور.تاببینم میشه دوباره زندگیم بسازم یانه

من بودم و شوهرمو دوست داشتم یک روز قهرم نمیموندم الانم دیر نیست پاشو برو خونت و خودت آشتی کن هروقت م ...

توانش روندارم.نمیخوادم دیگه.کاش میشد

چی بگم💔💔💔.منم زندگیم خراب شد.پس منم دیگه بی کس وتنهام🖤😞

چه ناسپاسی بودی دختر کاش من یه شوهر مثل شوهر تو داشتم خاک بر سرمن با شوهر انتخاب کردنم

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
چرا میخوای جدا شی

اختلاف وبحثای زیادی نبود اما من همش قهرمیکردم و.....که اشتباه کردم.اومدم خونه پدرم اوایل همش گفت میام دنبالت ونرفتم وطلاق خواستم.اونم لج کرد و دیگه نیومد.یکسال بیشتره خونه پدرم هستم الان.

اسیببین چی میگمموقعی که میدونی میاد خونهدوساعت جلوتر برو خونتبخاطر اینکه زبونش درازترنشهبگوش دوستم ن ...

نمیتونم.اما اگه بدونم یکم دوستم داره شاید اینکارروکردم.فقط باید بفهمم واقعا دوستم داره یانه😞.

نکن گلم برو با پیام برگرد سر زندگیت فکر نکن ازدواج دوم بهتره وقتی همسرت خوبه دودستی زندگیتو بچشب بزر ...

بزرگتراهمیشه دخالت میکردن ومنم بدم میومد وبحث میکردم وقهرو..... بزرگی ندیدیم ازکسی.توکل برخدا.باهاش حرف میزنم

شما میتونی طلاق خلع بگیری یعنی در ازای بخشش حقوقت دادگاه یه طرفه طلاقت میده برو بایه وکیل صحبت کن

چشم ممنون

میشه خلاصه بگی که چه رفتارایی داشتی و اون چیکار میکرد در مقابلش که میگه قلبمو شکستی با کارات ؟

مثلا اون بی فکری میکرد من غررررررمیزدم وقهر.خانواده ها دخالت میکردن ومن و همسرم بحث میکردیم ولجبازی وقهرمن.طاقت قهربامن رو نداشت و به روش نمیاوردو...اما فوری میومدآشتی ونازکشی و.... متاسفانه منم محبتم دریغ کردم سر حرفای بقیه واینجوری قلبش رو شکستم وهربارطلاق میخواستم اون دلخور میشد و....😞😞😞😞😞😞😞 اشتباه زیاد داشتم.اما پشیمونم ومیخوام درست کنم اما نمی‌خواد وحتی نمیاد حرف بزنیم.طلاق هم نمیده