2777
2789
عنوان

هشت روزه تو کمام جواب پاتولوژی پولیپ روده

| مشاهده متن کامل بحث + 1057 بازدید | 55 پست
ممنون عزیزمجواب رو گزفتم نوبت دکترمبه امید خدا دیگهخودم یک نگاه کردم چیز بدی ندیدم🥹🥹❤️

دیدی ان شاءالله چیزی نبود🌹🤲🏻

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."در خواست دوستی از طرف آقایون پذیرفته نمیشه🙏"
بیشتر ببینید
دیدی ان شاءالله چیزی نبود🌹🤲🏻

اره عزیزم از دکتر اومدم خداروشکر خوب‌ بود

کابوس تموم شد

بعد یک ماه امشب واقعا میخوابم

الهی همیشه سلامت باشید🙏🏻🙏🏻🥹🌷

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره عزیزم از دکتر اومدم خداروشکر خوب‌ بودکابوس تموم شدبعد یک ماه امشب واقعا میخوابمالهی همیشه سلامت ...

ان شاءالله همیشه خوشحال باشی و مادرت صحیح و سلامت باشه🌹🤲🏻

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."در خواست دوستی از طرف آقایون پذیرفته نمیشه🙏"
بیشتر ببینید
سلام عزیزممامانم در مرحله اول رفت پولیپکتومی با کولونوسکوپی ک پولیپش در نیومددیگه عمل ترانس انال انج ...

واییییی چقدر اذیت شده بنده خدا انشاالله که جوابش خوبه 

اره داشتیم اطرافمون

اصولا چیز خطرناکی نیست

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

بیشتر ببینید
منم منتظرم جواب پاتولوژی بچمم🥲نمی‌دونم چرا آنقدر دیر شد...یکبارم تکرار کردن دارم میمیرم

عزیزم جواب پاتولوژی رو گرفتی ؟ الهی ک خیر باشه🙏🏻🙏🏻🙏🏻

عزیزم جواب پاتولوژی رو گرفتی ؟ الهی ک خیر باشه🙏🏻🙏🏻🙏🏻

نه هنوز جواب آماده نیس....

دخترم یه پوست و یه استخون شده ...۹ سالشه ۱۸ کیلو.

چند ماهه هم درد پا و استخوان داره 

تو برزخم

نه هنوز جواب آماده نیس.... دخترم یه پوست و یه استخون شده ...۹ سالشه ۱۸ کیلو.چند ماهه هم درد پا و است ...

کاملا و با تمام وجود درکت میکنم ، ان شاله ک حتما حتما خیره 

عزیزم نذر کردم خبر خوش ازت بشنوم🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️