2777
2789
عنوان

بخوام مهریه رو ببخشم بایدکجابرم

| مشاهده متن کامل بحث + 22189 بازدید | 524 پست
گلم دیگه فایده نداره.اونقدر ناامیدم که همین روزامیرم پی جدایی.دیگه فایده نداره.خودش گفت همه چی تمومه ...

کجا صحبت کردین؟؟

دقیقا بگو

چی بهم گفتین؟؟

ضمنا بهش بگو

من فکرامو کردم واسه من تموم نشده

من احتمال میدم

تلاش تو رو میخواد

یکم براش تلاش کن

بهش فرصت بده درست تصمیم بگیره

زودی دنبال طلاق نرو

کسی نیست باهاش صحبت کنه

کسی که کلامش نفوذ داشته باشه

کجا صحبت کردین؟؟دقیقا بگوچی بهم گفتین؟؟ضمنا بهش بگومن فکرامو کردم واسه من تموم نشدهمن احتمال میدمتلا ...

گلم پیامی همون یکی دوروزقبل حرف زدیم.کلی عصبانی بودیم اول آروم بودیم گفتم زندگیمون خراب نکنیم وحیفه و....گفتم من فهمیدم اشتباه داشتم و...کلی عصبی شد که چرا دیرفهمیدی ونابودم کردی و...نمیخوام ودیگه فایده ندارد و....منم گفتم دیگه تموم میکنیم وحتی پیام هم نده وحرفی ندارم وطلاق میگیریم.روز بعدش هم واسطه زنگ زد و جریانش توی تاپیک امروز گفتم.قضیه همون لجه.لج کرده بقیه هم تحریکش میکنن.

🌈🌅🌅🌈💓💓💓روزای خوب توراهه.برای شادیت بجنگ.خداحواسش بهت هست♥️.دوستان برای حاجت رواییم میشه دعای خیرکنید؟ممنون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بهش فرصت بدهبزار عصبانیتش فرو کش کنهمیدونم زندگیت درست میشهانشاالله

ممنون.توکل به خدا

🌈🌅🌅🌈💓💓💓روزای خوب توراهه.برای شادیت بجنگ.خداحواسش بهت هست♥️.دوستان برای حاجت رواییم میشه دعای خیرکنید؟ممنون

اول ببین طلاق میده یا نه بعد ببخش اگه ببخشی و باز نخواد طلاقت بده چی

🤣🤣🤣بدبختی

والا ک هیچی از این جماعت بعید نیست

نه اول وکالت طلاق میگیرم بعدبخشش

من یکساله پشیمون شدم و...اما به روی خودم نیاوردم.فقط این یک ماه آخر گفتم زندگیمون درست کنیم و...اونم ...

خب عزیزم ایشون ۸ سال عاشق بوده شما پسش زدی ، یه مدتم بذار ایشون شما رو پس بزنه ، یه ماه خیلی کمه ، زود داری خسته میشی

خب عزیزم ایشون ۸ سال عاشق بوده شما پسش زدی ، یه مدتم بذار ایشون شما رو پس بزنه ، یه ماه خیلی کمه ، ز ...

🥹🥹🥹🥹🥹قبل ازدواج هم عاشق بوده.شاید بیشتراز۱۵سال.🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹خب تحمل پس زده شدن ندارممممم💔💔💔💔💔برام مثل مرگه.من عزیزش بودم.همه کسش بودم.این بی محبتیش نابودددددم کرد😞😞😞😞.