2777
2789
عنوان

بخوام مهریه رو ببخشم بایدکجابرم

| مشاهده متن کامل بحث + 22237 بازدید | 524 پست
ببین عقلتو بکار بنداز تو اذیتش نمیکنی اونم پا نمیشه بیاد طلاقت بده یکم مهریه تو اجرا بزار. امولش توق ...

گلم عقلم به کارانداختم.خیلی وقته مهریه اجراگذاشتم وماشین وکارت و...توقیفه.اما بازممممم نیومده.چندماهههه.نمیترسه.

🌈🌅🌅🌈💓💓💓روزای خوب توراهه.برای شادیت بجنگ.خداحواسش بهت هست♥️.دوستان برای حاجت رواییم میشه دعای خیرکنید؟ممنون

عزیزم خودت وکیل بگیر دادخواست به دادگاه بده مهریه رو که ببخشی بعد از روال قانونی دادگاه خودش طلاق رو ...

قسم خورده نمی‌ذاره طلاق بگیرم.اما خودمم توان هر دقیقه دادگاه رفتن بی نتیجه ندارم

🌈🌅🌅🌈💓💓💓روزای خوب توراهه.برای شادیت بجنگ.خداحواسش بهت هست♥️.دوستان برای حاجت رواییم میشه دعای خیرکنید؟ممنون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من که مهریه هم نمی‌خوام چ برسه بقیه حقوق مالی.فقط طلاقم میخوام😞.وکالت بلاعزل چطوره؟

تا مرد نیاد و رضایت دو طرف نباشه هیچ کاری نمیتونی بکنی !

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
اول مطمئن شو دیگه دوستت ندارهاز کارهاش میشه فهمیدمثلا بهش بگو شکم درد داشتم رفتم دکترتو شکمم یه دونه ...

اصلا ندیدمش تا چهره اش رو بخوام موقع حرف بسنجم.اخرین با تو دادگاه دیدمش.اونم ناراحت وبغض داشت

کلید داری که تو ی حرکتی بزن اون بفهمه دوسش داری

😞😞😞.شاید بزنه به سرم واینکارروبکنم

شاید دوست داره ک نمیاد یا میخاد اذیتت کنه

نمی‌دونم گیجم کرده

اولا مهریه ت رو نبخشاگه اذیتت میکنه بذار اجرا مجبور میشا طلاق بدهالبته که انشالله مشکلت حل میشه برمی ...

خیلی وقته اجراگذاشتم اما فایده نداشت.تاببینم یا برمیگردیم سرزندگیمون یا توافقی طلاق میگیرم.ممنون بابت دعای خیرت 

عزیزم این نمیتونه نشانه از باشه براتون که باز هم باهم باشید؛ شما که الان خونه بابات هستی اونم که نمی ...

شاید همین کارروبکنم.

[QUOTE=377545702]خب حالا که فهمیدین اشتباه کردینپس چرا برنمیگردی تا زندگی کنی؟میتونی از یکی دونفر ری ...

واسطه وبزرگترا کلی کارروخرابترکردن.اون واسطه فرستادخیلی بدترشد.باید خودم یکاری کنم

خدا به دادت برسه منم مشکل شما رو دارم☹

ممنون.همچنین.شما چندمدته اینطوری گیرکردی؟مشکلتون چیه؟

حیشه بکی علت طلاقت چیه؟ راه برگشت نداره؟ اگر طلاقت نمیده حتما دوست داره

مشکل حاد نداشتیم .بخدا سرچیزای الکی.حیففففف زندگیمون.اما لج کرده طلاق نمی‌ده فکرنکنم دیگه دوست داشتنی درکارباشه