2777
2789
عنوان

بخوام مهریه رو ببخشم بایدکجابرم

| مشاهده متن کامل بحث + 22234 بازدید | 524 پست
استارتر لطفا عجله نكن تصميم غلط نگير كه از اينجا رونده ازونجا مونده بشي! شما الان تنها حربه و اهرم ف ...

گلم حکم قطعی مهریه و نفقه ام اومده وهمه کارش انجام شده اما بازم نه تحت فشاره نه می‌ترسه ونه اومده حتی بدون مهریه طلاق بده.داره خودش بیشترازمن اذیت می‌کنه.

🌈🌅🌅🌈💓💓💓روزای خوب توراهه.برای شادیت بجنگ.خداحواسش بهت هست♥️.دوستان برای حاجت رواییم میشه دعای خیرکنید؟ممنون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خودت زندگی ات رو به بازی گرفتی. متاسفانه خانواده ات هم نمیتونن راهنمایی ات کنند! از حرفهات مشخصه اصل ...

خانواده ها وبزرگترا هربارباحرفاشون گندزدن به همه چیز.اره مشکل حادی نداریم.اما اون نمی‌خواد که زندگیمون درست بشه.میدونم تاابد حسرت میخورم😞

🌈🌅🌅🌈💓💓💓روزای خوب توراهه.برای شادیت بجنگ.خداحواسش بهت هست♥️.دوستان برای حاجت رواییم میشه دعای خیرکنید؟ممنون

دختر جون چرا طلاق ی غرصت دیگه به زندگیت بده اگه اهل حیانت دست بزن معتاد واین چیزا نیست نکن باخودت بر ...

😞😞😞😞😞.

حق طلاق مستلزم حضور آقا وامضای ایشان است.بدون حضور ایشان امکان صدور ندارد.شما از شروط مندرج در عقد ن ...

هیچکدوم شروط طلاق روندارم.

چرا من نفهمیدم ، یعنی زندگیتون اینقدر بی ارزش بود که بخاطر تاپیکهای واقعی یا خیالی خراب بشه، مشکلت ا ...

نه گلم.نگفتم مشکل سایت و....گفتم خودمم مقصربودم.امابه فکرسازش زندگیمم

خانواده ها وبزرگترا هربارباحرفاشون گندزدن به همه چیز.اره مشکل حادی نداریم.اما اون نمی‌خواد که زندگیم ...

اسی

ببین چی میگم

موقعی که میدونی میاد خونه

دوساعت جلوتر برو خونت

بخاطر اینکه زبونش درازترنشه

بگوش دوستم نداشتی

اومدم وسابل لازممو بردارم

یا ببینم جهیزیم سرجاشه

که بیام ببرمش

بعدش دیگه اونجایی 

دیگه خودت بهتر اونو میشناسی

راحت حرفهاتو بزن

ولی التماسش نکنی

اگر زر زر کرد حرف اصافه زد

بگوش همینطوری هستی که ازت ناراحتم

یکی از دوستای من بعد از اینکه درخواست نفقه داد خساب بانکیش رو مسدود کرد سوزوند خلاصه یه کاری کرد سر ...

جرمه وبه نفع مرد خواهد بود.عجیبه که دوستت دستش رو نشده.قبلا شنیدم که کسی اینکارروکرده ومحکوم شده

جرمه وبه نفع مرد خواهد بود.عجیبه که دوستت دستش رو نشده.قبلا شنیدم که کسی اینکارروکرده ومحکوم شده

نکن گلم 

برو با پیام برگرد سر زندگیت 

فکر نکن ازدواج دوم بهتره 

وقتی همسرت خوبه دودستی زندگیتو بچشب 

بزرگترها چقدر عجیب شدن بجای صلح وسازش دارن جدا میکنن شما رو 

من که مهریه هم نمی‌خوام چ برسه بقیه حقوق مالی.فقط طلاقم میخوام😞.وکالت بلاعزل چطوره؟

شما میتونی طلاق خلع بگیری یعنی در ازای بخشش حقوقت دادگاه یه طرفه طلاقت میده برو بایه وکیل صحبت کن

من امروز تکرارش رو فقط اولای فیلم رو دیدم ببخشید چی شد آخرش؟خونه رو دادن به خانمه ؟تونست حرفش رو ثا ...

نه متاسفانه خونه رو دادن شوهرش. ولی زمینی که شوهرش تاکید میکرد و طلا حپاعرات رو نتونست ببره.دادنش به خانمه. چون ماهیت اون زمین و طلاها عوض شدن. یعنی اینکه این خانمه اون زمینی رو که آقا بنامش زده یه مغازه توش ساخته بود و طلاهارو به پول نقدتبدیل کرده بود شوهرش نتونست ببرشون. ولی خونه رو شوهره برد.  بعدم آخرش نوشت مه خونه رو شوعره بعداز یکسال ۲برابرقیمت ب خانمه فروخته.

خداوندا تویی حامی وحاضر
😞😞😞😞دوساله بلاتکلیفی وطلاق هم نداده هنوز؟میدونم خیلییییی سخته شرایط اینطور.همسرم هنوز یه کاربر ع ...

میشه خلاصه بگی که چه رفتارایی داشتی و اون چیکار میکرد در مقابلش که میگه قلبمو شکستی با کارات ؟

گلم من مشاوره حرف زدم.وکیل حرف زدم.هرکارگفتن کردم.اما فایده نداره.نه میاد مشاوره بریم نه میاد طلاق ب ...

ببخشید اما باورم نمیشه 

نمیشه که هیچ راهی نباشه.

یه آشنا داریم خانومه درخواست مهریه کرده و مهریه گرفته،بعدم درخواست طلاق داده وکیل گفته اگه همسرتون یکی دو جلسه نیاد دادگاه خود به خود طلاقتو میگیره.

چطور برا اون میشه برا شما نمیشه!!