2777
2789
عنوان

بخوام مهریه رو ببخشم بایدکجابرم

| مشاهده متن کامل بحث + 22234 بازدید | 524 پست
میرم میپرسم حتماااا.برای شوهرم نه نفقه نه مهریه نه هیچ اهرم فشار نبود.بازم پای لجش مونده وهنوز نشسته ...

عزیزم این نمیتونه نشانه از باشه براتون که باز هم باهم باشید؛ شما که الان خونه بابات هستی اونم که نمیاد برا طلاق پس بهترین فرصته خودت برو پیش روانشناس مشکلات درونی خودت درمان کن بعد اگه دیدی تاثیری روی روند زندگی و روحیه ت نداشت برا طلاق اقدام کن و همبن کارایی که الان میخوای انجام بدی و انجام بده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=377545702]

خب حالا که فهمیدین اشتباه کردین

پس چرا برنمیگردی تا زندگی کنی؟میتونی از یکی دونفر ریش سفید کمک بگیری تا بیان پادرمیانی کنن.

حیفه با زندگیت این کار رو نکن.نبین طلاق میگیرن و جشن میگیرن.اینا ظاهر قضیه هست.اگر شوهرت خوبه.قابل تحمل هست برگرد و باهاش زندگی کن.

عزیزم مردی که دوست داشته بازم میتونه داشته باشه اگه تو هم دوسش داری لجبازی رو بزار کنار و برو باهاش ...

اصلا نمیاد حتی حرف بزنیم😞😞😞😞😞.همه راه ها بسته اس.کجاحرف بزنیم.دادگاه هم گاهی میاد وبیشترسکوت می‌کنه ومیاد ومیره.دوست دارم حرف بزنیم اما نمیاد وگوش نمیده

🌈🌅🌅🌈💓💓💓روزای خوب توراهه.برای شادیت بجنگ.خداحواسش بهت هست♥️.دوستان برای حاجت رواییم میشه دعای خیرکنید؟ممنون

بخوام همه رو ببخشم باید چکارکنم؟دادگاه یا محضربرم؟اگه همسرم دادخواست طلاق نده و همکاری نکنه ممکنه دا ...

حیشه بکی علت طلاقت چیه؟ راه برگشت نداره؟ 

اگر طلاقت نمیده حتما دوست داره 

نگو دیگه نمیشه و تموم شده من خودم چند روز پیش یه کار اشتباه کردم و صدامون بلند کردم و مثل دیوانه ها ...

من اشتباه زیاد داشتم که قهر میکردم و...اما الان یکساله دوریم وطول می‌کشه حتی دوباره محبتم رو باور کنه.اما هیچ جوره نمیاد طلاق بده یاحتی حرف بزنیم آشتی کنیم😞😞😞😞

🌈🌅🌅🌈💓💓💓روزای خوب توراهه.برای شادیت بجنگ.خداحواسش بهت هست♥️.دوستان برای حاجت رواییم میشه دعای خیرکنید؟ممنون

احتمالا همه رو ببخشم.هرچی هم میگم هیچی نمی‌خوام بیاطلاقم بده‌.اما نمیاااااد.یکسال بیشتره خونه پدرم ه ...

مهریه حق شماست چرا میخوای ازش بگذری همه رو نگیر ولی چند تومان بگیر تا بتونی زندگی کنی محتاج خانواده نشی حداقل یه خونه بتونی رهن و اجاره کنی خودت هم یه کار پاره وقت هم داشته باشی میتونی زندگی کنی اگه میدونی شوهرت داره میتونه مهریه بده از مهریه نگذر ولی اگه خانوادت حمایتت میکنن میتونی ببخشی 

💔💔💔💔💔💔

ممنونم عزیزمممم حتما خیر ه ای هست خدا بهتر می‌دونه شما تو این چند وقت برای خودشناسی بیشتر زمان بزاری ...

من تازه حکم مبلغ نفقه اومده.اما اون از همون ماه اول خودبخود ماهانه یه مبلغی واریزمیکرد حدود دو یا سه میلیون.نفقه معوقه زیاد ندارم.من حکم طلاق نفقه رو میخواستم.که نمی‌ذاره بگیرم

ساده نیستم.مهریه ونفقه خیلی وقته اجراگذاشتم وحکمشون اومده.نفقه رومیده.مهریه هم گفته میدم اما طلاق نم ...

اگه دلیل منطقی ای و دلیلی که قابل قبول اونا باشه میتونی بدون رضایت شوهرتم طلاق بگیری 

یکی رو میشناسم این کار رو کرد

میتونی شکایت کنی بابت اینکه پرداخت مهرتو به تعویق انداخته

حرفم هم به دل نگیر🥲❤️

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱سوالی در مورد اسکیت و زبان انگلیسی دارید در خدمتم🥰😘 از جنس شیشه و مردم آزار و خیلی خیلی با جنبه هستم✨😅سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..همیشه تلاش کردم بقیه رو شاد کنم،پس خودم چی؟؟🙃چی شد؟حواسمون پرت شد کجا دلت پرت شد؛این زندگی درد شد.‌ نَه‌غمگین‌ونَه‌شاد،فقط‌خالی‌ازاِحساس.!️🫧💔حامی فمینیسم هستم از هر لحاظ🎀

بیشتر ببینید
و عزیزم یکم ما زندگیمون شباهت داره منم خیلی دخالت میکردم مشکل اصلی دهن لقی و دخالت بیش از حد خانواده ...

آره دخالت همیشه هست.باهاش حرف میزنم تاخداچی بخواد 

عزیزم تومیتونی تقاضای طلاق خلع کنییعنی با بخشش کل مهریه طلاق بگیریتعجب می‌کنم یسال تودادگاهی و دنبال ...

جفتمون اقدامی برای طلاق نداشتیم.من دلم بازندگیمه.اما اون رو نمی‌دونم چرا کاری نمیکنه؟نه تمکین نزده

فقط مراقب باش قانونی و همزمان باشه نکنه تو ببخشی و اون نزنه و کلاه سرت برهفکراتو کردی بعدا نگی عجله ...

ممنون.چشم.همش دارم فکر میکنم.الانم پشیمونم اما چاره نباشه مجبورم طلاق بگیرم

اگه زندگیتو دوست داشتی و شوهرت آدم درستی بوده و دوستت داشته برگرد برو زندگیتو بکنن ولی اگه برعکس بوده و همش زجر میکشیدی و میخوای طلاق بگیری از مهریه نگذر بالاخره تو هم تو اون زندگی سهم داشتی زحمت کشیدی اگه از مهریه بگذری بعدا پشیمون میشی دیدم که میگم دوست خودم چند ساله میگه چرا گذشتم اومدم موندم خونه پدرم اونم با بچه 

💔💔💔💔💔💔