2777
2789
عنوان

بخوام مهریه رو ببخشم بایدکجابرم

| مشاهده متن کامل بحث + 22237 بازدید | 524 پست
ببخشید اما باورم نمیشه نمیشه که هیچ راهی نباشه.یه آشنا داریم خانومه درخواست مهریه کرده و مهریه گرفته ...

گلم ما هیچکدوم هنوز درخواست طلاق ندادیم.فقط مهریه و نفقه اجراگذاشتم اما بازم نیومده که حتی توافقی بریم طلاق بگیریم

🌈🌅🌅🌈💓💓💓روزای خوب توراهه.برای شادیت بجنگ.خداحواسش بهت هست♥️.دوستان برای حاجت رواییم میشه دعای خیرکنید؟ممنون

اینجا راهنمایی نگیر در مورد اینجور مسائل ، حتما با وکیل مشورت کن. کدوم شهری؟

چشم.غرب کشور هستم.ببخشید نمیشه دقیق بگم

🌈🌅🌅🌈💓💓💓روزای خوب توراهه.برای شادیت بجنگ.خداحواسش بهت هست♥️.دوستان برای حاجت رواییم میشه دعای خیرکنید؟ممنون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بزرگتراهمیشه دخالت میکردن ومنم بدم میومد وبحث میکردم وقهرو..... بزرگی ندیدیم ازکسی.توکل برخدا.باهاش ...

عزیزم برای بدست اوردن زندگیت بجنگ گلم همدیگرو دوست دارید ارزوی قلبیم اینه که برگردی سر خونه زندگیت

بله ماهیتش عوص بشع نمیتونن کاری کنن ولی قاضی هم اینو اول دادگاه گفت اونجا خانمه چیزی نگفت ...ممنون ع ...

خواهش میکنم. خانمه ساده بود واسه این متوجه نشد. نکته فیلم هم سادگی خانمها بود که زود اعتماد نکنید و بدون اینکه قراردادی رو نخوندید امضانکنید

خداوندا تویی حامی وحاضر
ممنون.چشم.همش دارم فکر میکنم.الانم پشیمونم اما چاره نباشه مجبورم طلاق بگیرم

اگه میخوای بگو چجوری پشیمونی

دیدم بعد طلاق پشیمون شدن

به خاطر خودت عجله نکن

میخوای درخواست بدی بی قضاوت گوش کنم حداقل سبک بشی

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بیشتر ببینید
مشکل حاد نداشتیم .بخدا سرچیزای الکی.حیففففف زندگیمون.اما لج کرده طلاق نمی‌ده فکرنکنم دیگه دوست داشتن ...

چرا من فکر میکنم دوست داره . نمیخواد زندگیتون ازهم بپاشه.

شماهم کوتاه بیا سعی کن اشتی کنید به امید خدا 

دادخواست طلاق بده به دلیل کراهت شدید از زوج و بذل مهریه

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
بیشتر ببینید

اسی شوھرت دوست دارہ غرور دارہ میخواد ببینہ تا کی میخوای این قھر رو ادامہ بدی 

ببین این روزھاا اگر ی روزش مثلا تولدشہ 

یا سالگرد ازدواجی عروسی چیزی ھستش زنگ بزن بھش بگو 

میخوام باھات حرف بزنم ھمین راجع این بحث ھامون قھرم اینا ھم نہ فقط مثل ی  رفیق زنگ زدم این روز خاص باھات حرف بزنم 

ی قرار بزاریم ببینمت کم کم رامش کن حیف زندگیت بخاطر لج لجبازی بہ طلاق برسہ 

تو رو خدا ھر چی شد لایکم کن 

گلم ما هیچکدوم هنوز درخواست طلاق ندادیم.فقط مهریه و نفقه اجراگذاشتم اما بازم نیومده که حتی توافقی بر ...

اگه واقعا طلاق میخوای غیابی برو درخواست طلاق بده دادگاه خودش میدونه چیکار کنه.

اگرم نمیخوای دست از بچه بازیات بردار.

ازش خواهش کردم بیا طلاقم بده نیود دیگه چه صیغیه ایه دخترجون

اسی شوھرت دوست دارہ غرور دارہ میخواد ببینہ تا کی میخوای این قھر رو ادامہ بدی ببین این روزھاا اگر ی ر ...

هرکی جای شوهر این خانوم بود از دستش خسته شده بود،

مردم زن میگیرن به آرامش برسن نه اینکه هرروز قهر و ناراحتی.

به نظرم خسته شده از دستش کینه به دل گرفته میخواد اذیتش کنه