2777
2789
عنوان

باز هم گرما شروع شدو بو عرق

| مشاهده متن کامل بحث + 1930 بازدید | 137 پست
واسه دوستانی که کلا زیر بغلشون بد جور عرق میکنه پیشنهاد میکنم که بوتاکس کنن کل این ۶ ماه رو اصلا عرق ...

عزیزم من قراره ماه اینده بوتاکس زیر بغل انجام بدم

درد داره؟ ماندگاریش تاشش ماهه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اصلا افسردگی میدونی چیه؟؟؟چقدر درکتون پایینه متاسفم براتون خانمی افسردگی پس از زایمان گرفته خواهرش م ...

من تو این دنیا کلی بلا سرم اومد یکیش مرگ عزیزانم بود ک تا الان باورم نمیشه اون موقع حالم دَست خودم نبود ولی نمیشه ادم نره حمام ادم ممکنه بخاطر فکر و خیال دست و دلش ب کاری نره من خودم ظرفام میموند کارای خونه رو نیتونستم انجام بدم مامانم انجام میداد ولی حمام رو میرفتم🤦‍♀️چون حالم با دوش گرفتن بهتر میشد 

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

بیشتر ببینید
من گفتم جلو کولر میخابم؟شما انگار کلا مشکل داری ها !محیط من درمانگاس و طبیعتا تمام اتاق هاش کولر دار ...

شخصیت رو شمایی داری ک ب گفته خودت موهات بلنده و حمامم نمیکنی و جلو کولری و خودت رو دغدغه مند اب معرفی میکنی 

هر بچه ایم میدونه هر روز دوش گرفتن اب کمتری مصرف میکنه تا چند ساعت روشن بودن کولر!

Off از ۶/۱۹🙃💕
من این فکر نکردم...فکری که خودت میکنی رو تو دهن من به زور نذار

پست های خودتو بخون پست های منم بخون ببین کی حرفاش به این فکر نزدیک تره اگ فکرم این بود که دفاع نمیکردم

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
بیشتر ببینید
تو عروسی بو میدن؟نمیدونم اینو دیگه ندیدم

آره بابا وسط میرقصن و عرق میکنن، یا مثلا یبار یه لباسیو واسه یه عروسی اینا پوشیدن فک میکنن کثیف نشده و همیشه تمیزه اه 

واصبروا إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ❤️
آقا تویه گرمای تابستون ماسک بزنم زیر ماسک خفه بشم پوستم آسیب ببینه و کربن دی اکسید تنفس کنم که طرف ن ...

عروسی رو دیگه حق دارید کسی میاد عروسی باید بهداشت رو رعایت کرده باشه 

Tunnel Vision                                                                 

پست های خودتو بخون پست های منم بخون ببین کی حرفاش به این فکر نزدیک تره اگ فکرم این بود که دفاع نمیکر ...

لطفا منو ریپ‌نزن 

مخالفی ریپ نزن

خوشت نمیاد ریپ نزن

من مجبور نیستم حرفای شمارو به زور قبول کنم همینجور شما...

یاد بگیر با زور حرفات بع کسی تحمیل نکنی واقعا زشته من نباید بگم خودتون باید بدونید

ممنون میشم ریپ نزنی...

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

شخصیت رو شمایی داری ک ب گفته خودت موهات بلنده و حمامم نمیکنی و جلو کولری و خودت رو دغدغه مند اب معرف ...

هرروز دوش گرفتن آب کمتری مصرف میکنه تا کولر؟

من دیگه حرفی ندارم🤣🤣

کی گفته حموم نمیرم؟ گفتم هرروز نمیرم  

روز در میون میرم عزیزم

درضمن فک نکنم موی بلند ربطی داشته باشه ب قضیه

مو ک بو نمیده🤣

گفتم که

بحث نکنیم بهتره

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

روی عرقتون لطفااااا اسپری وادکلن نزنین

خوااااهش میکنم نزنین

بوی بدی ایجاد میشه

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

بیشتر ببینید
نمیدونم، من که هربار از مدرسه برمیگشتم با اوتوبس بوی عرق پسرا کل اتوبوس رو میگرف -_-

آره..  پسرای مدرسه ای،  وقتی من هم با مترو رفت و آمد میکردم توی مترو بودن هم بوی بد میدادن ــ ولی بقیه پسرای هم سن و سال های خودم واقعا همیشه بوی عطر میدادن..  

در هیایوی زندگی دریافتم؛  چه بسیار دویدن ها،  که فقط پاهایم را از من گرفت،  در حالی که گویی ایستاده بودم،  چه بسیار غصه ها،  که فقط سپیدی موهایم شد،  در حالی که قصه ای کودکانه ای بیش نبود.  دریافتم کسی اگر بخواهد،  «میشود» و اگر نخواهد « نمیشود» 

بیشتر ببینید