2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مذهبی ام دوس دارم اسم پسرم رو بزارم رَیّان 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

بیشتر ببینید

من خودم دختر خونواده ام😅

اسمم فاطمه💚

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
بیشتر ببینید

یه خانواده به شدت مذهبی میشناسم اسم دخترشون رو گذاشتن یوکابد .اسم مادر حضرت موسی.

یه شاگردم داشتم اسمش مهدیا بود 

همسایه مون هم اسن دخترشو گذاشته ستیا گفت کلمه قرآنیه 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 

دلم میخواد بزارم آلاء خب فعلا ک دختر ندارم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

من مذهبی ام تقریبا این چنین اسم هایی میذارم رو دخترای ایندم:نورا،ضحی،،فاطمه الا،فاطمه یاس،سلما 

اینارو دوست دارم بذارم انشاءالله 

مامانم اونقدر مذهبی نیست و حتی اسم قرتی امروزی برام انتخاب کرده بود ولی دیگه به درخواست مامان بزرگم زهرا گذاشت 

یه خانواده به شدت مذهبی میشناسم اسم دخترشون رو گذاشتن یوکابد .اسم مادر حضرت موسی.یه شاگردم داشتم اسم ...

ستیا از القاب واسم های حضرت معصومه س هست و شدت اسم قشنگیه وهمینطور مهدیار. 

ولی یوکابد چه طور پذیرفته میشه از سمت جامعه؟ تلفظ ش چطوریه؟ ُ   

یوکابد؟ من دیروز سرچ کردم نوشته بود برخانه کدوم درسته

یوکابد 

تا جاییکه میدونم والا اسم مادر حضرت موسی بوده 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند