2777
2789
عنوان

باز هم گرما شروع شدو بو عرق

| مشاهده متن کامل بحث + 1947 بازدید | 137 پست
مثلا من خودم موهام تا باسن‌مهبخام هرروز‌ برم حموم خییییییلی آب مصرف میشهمن بشدت دغدغه مصرف آب رو دار ...

موهاتون رو کوتاه کنید! 

بعضیا دوست دارن  اب مصرف نشه موهاشون بلند باشه حمومم نکنن بقیه هم ب بوی عرقشون واکنش نشون ندن یا ماسک بزنن!

Off از ۶/۱۹🙃💕
آره من عاشق حمومم ۵ دقیقه ای خیلی کمه برام😅😅

اما کم آبی هم بیداد می‌کنه توصیه میکنم همون پنج دقیقه حموم بکن اگه هر روز میری

Tunnel Vision                                                                 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موهاتون رو کوتاه کنید! بعضیا دوست دارن اب مصرف نشه موهاشون بلند باشه حمومم نکنن بقیه هم ب بوی عرقشو ...

باشه عزیزم الان نوبت آرایشگاه میگیرم  منتظر بودم شما اجازه صادر کنی برم موهامو کوتاه کنم 🤣

عجب اعتماد ب نفسی !

من روز درمیون دوش میگیرم چون صب تاشب سرکار جلوی کولرم و اصلا عرق نمیکنم ک شما بخای ماسک بزنی

اگرم خیلی حساسی ماسک‌ت رو بزن ک اذیت نشی!

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

نظرمو به زور تحمیل نکردم دارم آگاهت میکنم فکر میکنی همه پاشونو انداختن رو پاشون تو خونه بعد ده روز ح ...

من این فکر نکردم...فکری که خودت میکنی رو تو دهن من به زور نذار

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

وقتی تعداد آدمهایی که بوی عرق میدن زیاده ماسک بزنی بهتر نیست؟

آقا تویه گرمای تابستون ماسک بزنم زیر ماسک خفه بشم پوستم آسیب ببینه و کربن دی اکسید تنفس کنم که طرف ناراحت میشه من بهش بگم لطفا بیشتر به بهداشت فردیت برس، شاید تویه اتوبوس اینا بشه ولی عروسی رو چه کنیم، خانوما هم مث آقایون اصلا رعایت نمیکنن، یعنی چی خب

واصبروا إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ❤️
افسرده میتونه بره بیرون میتونه غذا بخوره ی حمام نمیتونه بره؟؟ تو این گرما کی میاد ماسک میزنه اخه من ...

اصلا افسردگی میدونی چیه؟؟؟چقدر درکتون پایینه متاسفم براتون خانمی افسردگی پس از زایمان گرفته خواهرش میگفت سه روز تمام نرفت یکی نوزادشو ببینه میگفت روانپزشک بهشون گفته اینو با بچه تنها نذارین ممکنه بلا سر بچه بیاره وای خدایا خوش به حالتون چقدر دنیاتون صورتیه دلمم نمیاد بگم افسردگی بگیری ببینی آیا میتونی افسرده تمیز باشی😑

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
بیشتر ببینید
باشه عزیزم الان نوبت آرایشگاه میگیرم منتظر بودم شما اجازه صادر کنی برم موهامو کوتاه کنم 🤣عجب اعتما ...

پس جلو کولر میخابی و دغدغه اب داری!!!!! دغدغتو لوله کن بذار رو میز کارت بقیه ترجیح میدن هر روز دوش بگیرن تا مجبور نشن کولرو رو خودشون تنظیم کنن

Off از ۶/۱۹🙃💕
آقا تویه گرمای تابستون ماسک بزنم زیر ماسک خفه بشم پوستم آسیب ببینه و کربن دی اکسید تنفس کنم که طرف ن ...

عروسی؟

توی عروسی ک همه خشگل و ترتمیزن دیگه

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

آقا تویه گرمای تابستون ماسک بزنم زیر ماسک خفه بشم پوستم آسیب ببینه و کربن دی اکسید تنفس کنم که طرف ن ...

اتفاقا آقایون خیلی رعایت میکنن

در هیایوی زندگی دریافتم؛  چه بسیار دویدن ها،  که فقط پاهایم را از من گرفت،  در حالی که گویی ایستاده بودم،  چه بسیار غصه ها،  که فقط سپیدی موهایم شد،  در حالی که قصه ای کودکانه ای بیش نبود.  دریافتم کسی اگر بخواهد،  «میشود» و اگر نخواهد « نمیشود» 

بیشتر ببینید

تو عروسی بو میدن؟نمیدونم اینو دیگه ندیدم 

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
بیشتر ببینید

کاش علم و فرهنگ استفاده از موادی مثل نوره اصل و حنا رو مردم پیدا کنند. یا حتی کیسه کشیدن و زدودن چرک از روی پوست بدن با روشور یا همون سفید آب سنتی. 

افرادی که هر روز میرن حمام و فقط یه لیف و صابون استفاده می کنند و بعد از حمام هم مام می‌زنند، ولی بازم بو میدن، لطفا لطفا لطفا از موارد بالا که گفتم استفاده کنید به اضافه ی اینکه از تیشرت و مانتو شلوار و لباس های کاملاً نخی استفاده کنید. 

دو دقیقه تو اتوبوس اگ یکی اومد کنارت بو عرق میداد ماسک بزن قرار نیس کل روز ماسک بزنی 

حالا میخوای تذکر بدی تو همون جمع بگو خانمها لطفا نطافت رو رعایت کنید برید داروخونه برای بوی تند عرق دارو بگیرید به یه نفر نگید خدایی خیلی بده

بیشتر ببینید
پس جلو کولر میخابی و دغدغه اب داری!!!!! دغدغتو لوله کن بذار رو میز کارت بقیه ترجیح میدن هر روز دوش ب ...

من گفتم جلو کولر میخابم؟

شما انگار کلا مشکل داری ها !

محیط من درمانگاس و طبیعتا تمام اتاق هاش کولر داره!

چ جواب مسخره‌ای ! دغدغه‌تو لوله کن فلان !

شما انقد بی‌شخصیتی صلاح نمیبینم اصلا جوابتو بدم

اوکی کولر خونتو خاموش کن  وان آب رو پر کن از صب تاشب بشین داخلش!

هر بچه ای میدونه کولر منطقی تره تا هرروز هر دیقه دوش گرفتن!

موفق باشید.