2777
2789
عنوان

باز هم گرما شروع شدو بو عرق

| مشاهده متن کامل بحث + 1947 بازدید | 137 پست
اصلا افسردگی میدونی چیه؟؟؟چقدر درکتون پایینه متاسفم براتون خانمی افسردگی پس از زایمان گرفته خواهرش م ...

آره واقعا افسردگی شدید بد دردیه همه مدل افسردگی داریم برخی افسرده ها اصلا حال رسیدگی به خودشون هم ندارند‌

Tunnel Vision                                                                 

من تو این دنیا کلی بلا سرم اومد یکیش مرگ عزیزانم بود ک تا الان باورم نمیشه اون موقع حالم دَست خودم ن ...

خوب خدا روح عزیزتو قرین رحمت کنه شما میگی من با حمام حالم بهتر میشد ولی نمی تونستم کار خونه انجام بدم ببین افسرده از هیچی لذت نمی بره یکی از علائم افسردگی اینه از کارهایی که قبلا لذت می برد الان دیگه لذت نمی بره حالا فک کن طرف اصلا از حمام لذت نمی برد الان دیگه هیچی دیگه

شما خودت میدونی برو بگو اگ اون آدم یه افسرده بوده و با این حرفت میدونی چه بلایی سرش میاد؟

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرروز دوش گرفتن آب کمتری مصرف میکنه تا کولر؟من دیگه حرفی ندارم🤣🤣کی گفته حموم نمیرم؟ گفتم هرروز نمی ...

درسته بحث نکنیم بهتره 

شماهم ب فرهنگ سازی و اشاعه حمام نکردن و زیر کولر بودن بپردازید

Off از ۶/۱۹🙃💕
کاش علم و فرهنگ استفاده از موادی مثل نوره اصل و حنا رو مردم پیدا کنند. یا حتی کیسه کشیدن و زدودن چرک ...

ببخشید نوره چیه؟؟

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

خانواده شوهر من لباسای بیرونشون مثل مانتو روسری جوراب زنونه اینا ...رو نمیشورن زیاد میگن خراب میشه ولی من هربار از بیرون میام میریزم ی دیقه توماشین هممه چیو ...

ی بار ی مهمونی لباسم پاره شد مجبور شدم مال خواهر شوهرو بگیرم بوی توالت و ادکلن قاطی ... 

اما انقدر پولدارو فیسو افاده ای هستن ک بیا و ببین

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

بیشتر ببینید
درسته بحث نکنیم بهتره شماهم ب فرهنگ سازی و اشاعه حمام نکردن و زیر کولر بودن بپردازید

من گفتم روز درمیون حموم رفتن!

چون میدونم خانمای ایرانی ی حموم برن تا اندازه ۱۰ تا تانکر آب مصرف نکنن خیال‌شون راحت نمیشه و احساس تمیزی نمیکنن

شما کلا روحیه دعوا و بحث داری عزیزم و از کلمات بدی استفاده میکنی!

آروم باش!

روزت بخیر و خوشی

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

آره.. پسرای مدرسه ای، وقتی من هم با مترو رفت و آمد میکردم توی مترو بودن هم بوی بد میدادن ــ ولی بق ...

اوناهم اگه درسخون باشن آدم کاری نداره میگن خب درس میخونه وقت نمیکنه که بازم ربطی ندارههه، درسته کار خوبیه

واصبروا إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ❤️
واسه دوستانی که کلا زیر بغلشون بد جور عرق میکنه پیشنهاد میکنم که بوتاکس کنن کل این ۶ ماه رو اصلا عرق ...

جدی ؟

انجام دادی شما؟

درد نداره؟

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

اتفاقا بدجوری افسردم

امیدوارم بهبود پیدا کنی🌸 

ولی باید این رو بگم افسردگی در همه یکسان نیست حتی شدید ها هم باهم یکسان نیست چون گفتم برخی افسرده ها حال رسیدگی به خودشون هم ندارند

Tunnel Vision                                                                 

من گفتم روز درمیون حموم رفتن!چون میدونم خانمای ایرانی ی حموم برن تا اندازه ۱۰ تا تانکر آب مصرف نکنن ...

جالبه از دو تا پیام روحیه افراد رو هم شناسایی میکنید!!! پس نظر منم اینه شما خودشیفته ای

حرف بد؟! جالبه😂

روز شما هم خوش

Off از ۶/۱۹🙃💕