2777
2789
تصورشم ترسناکه واقعااااااا بره نره فرق نداره ادم برگاش میریزه

حالا من که شوخی کردم 

اما زیاد اعتقادی به این چیزا ندارم 😅

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وا طبیعیه واسه ماهم شبا صدا میاد ببین روزا هم توجه کنی اینطور میشه اما شب سکوته واسه همین حواست هست ...

اره دقیقا... برای ما هم پیش میاد اینی که شما گفتی

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بیشتر ببینید
ولی جن لامصب هس اخه ولی خب میگن خونه ای ک قرآن داره داخلش نمیاد

نمیدونم ،امیدوارم که نباشن به هر حال 😂

بیشتر ببینید
وا پس قرآن وسوره جن چی میگه این وسطچه چیزایی میگید

شما مجازی به جن و دیو و طلسم و رمال و غیبگو معتقد باشی ولی علم اینها رو قبول نداره . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

شما اگه عمیق قرآن رو مطالعه کنید متوجه میشید خیلی از مطالبش علمیه

اینجا جای این بحث ها نیست ولی در هیچ مبحث علمی صحبتی از جن نشده . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

تمام اتفاقاتی که اطراف ما میافته دلیل زمینی داره دنبال دلیل هیچ چیزی توی آسمونها نباش

اینم دلیلش تو آسمونا نیست اتفاقا عامل و دلیلش توی همین زمینه خخخ.جننننننن بوده ،

اینم دلیلش تو آسمونا نیست اتفاقا عامل و دلیلش توی همین زمینه خخخ.جننننننن بوده ،

فکرکنم خودتم از طایفه جنیانی !

اینجا جای این بحث ها نیست ولی در هیچ مبحث علمی صحبتی از جن نشده .

ما مبحثی یه اسم علوم غریبه و خفیه داریم که جدا از علوم آکادمیک و فیزیکی هستن .در ضمن دانشمندان اجازه ندارن و نمیذارن در این مورد تحقیقاتش منم علنی کنن.اتفاقا علم کاملا در این زمینه اطلاعات به دست آورده ولی همش پنهانی هست.در مورد پروژه‌ی سرن در سویس مطالعه کنین ببینین در همین زمینه چه خبره !!چه کارهایی که دارن میکنن !