2777
2789
عنوان

باز هم گرما شروع شدو بو عرق

1952 بازدید | 137 پست

اوقققق

کم بدبختی دارم بیرون میرم باید بو بد تحمل کنم 

دوستای عزیزی تو این گرما دو روز درمیون یک روز در میون حمام میرید بخدا بو گند میگیرید خودتون متوجه نمیشید ولی اطرافیان آزار میدین😑

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بعضیا بوی عرقشون بد بو هست چاره ای ندارن فکر نکن که همه حالی شون نیس حالیشونه ولی بوی عرقشون بده 

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
بیشتر ببینید

هرکی که بو میده تذکر بدید تا بفهمه تابستون باید حموم بره 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

دو روز در میون ؟؟ والا هر روز باید دوش بگیریم

به نظرم به روز ربطی نداره هربار میریم بیرون برمیگردیم باید دوش بگیریم حالا اگ یکی بیرون نمیره یه روز درمیون دو روز در میون بره

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
بیشتر ببینید
هرکی که بو میده تذکر بدید تا بفهمه تابستون باید حموم بره

🤦‍♀️🤦‍♀️🫠یعنی چی؟بعضیا شر شر عرق میکنن روزی چن بارم برن حمام بوی عرق میگیرن وقتی می رن بیرون نظافت خوبه ولی  ادب هم خوب چیزیه

بیشتر ببینید

دو روز درمیون مال زمستونه حتما هر روز فقط با دوش تلفنی رو بدنتون اب بگیرید سرتون رو نمیخواد بشورید فقط بدنتون موهاتون هم هر دو یا سه روز یک بار بشورید ک ما میریم تو جای عمومی خفه نشیم از بو عرق و حتمااا مام زیر بغل استفاده کنید

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

بیشتر ببینید
مام استفاده کننعرق هیچکس بو عطر نمیده

مام فقط به زیر بغل زده میشه به همه جای بدن که نمیزنن

درسته عرق هیچکس بو عطر نمیده ولی واقعا برای بعضیا اصلا زیاد بو نداره برای بعضیا خیلی بو میده

بیشتر ببینید