آره بعضی عروس ها به معنای واقعی حروم زاده هستن از سال 90 که داداشم یه زنیکه خیابونی رو پیدا کرد زندگ ...
اگه شوهر من بود کلا میگفت مادرمو باید نگهداری و...
خدایا چرا خانواده های خوب نصیب ادمهای بدجنس میکنی بخدا ده سال خدمت خانواده شوهر کردم کلی ازشون حرف خوردم
عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹سه تیرکه یا سترکه یا سه ترکه وسیله ای بوده شبیه به دکمه آبی رنگ (چشم زخم) و به لباس ها سنجاق میکردند تا فرد از چشم زخم دور شود و هنگام سنجاق کردن این مهره شعر صلی علی سه ترکه چشم حسود بترکه را تکرار میکردند. خوشت اومد برای سلامت خودم و بچه هام صلوات بفرست
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
این خوبه زن داداشم زایمون کرد مامانش اومد خونشون ب مامانش میگفت بشین مادرشوهرم لباسام میشوره لباسشوییش کاور کرده میگه خرابه مامانم هر دو روز میرفت یه تشت پرلباس واسه خودش بچش وداداشم میشست میومد خونه مادرشم چهل روز خونشون میخوره میخوابه یه بار مامانم خواست بچه رو بغل کنه بچه گریه کرده ازدست مامانم گرفته داده ب مامان خودش میگه بچه میترسه ازت بهت عادت نکرده ب بوی مامانم عادت کرده توبوی شوینده میدی بعدشم ضرر داره واسم بچم هرچی ب مامانم میگم نکن اینجوری میگه بچست گناه داره خدایا اون همه مادرشوهر سلیطه میبینم چرا مادرمن اینقد بدبخت بیچاره ست
اینایی که بی دلیل با خانواده شوهر قهرن ومیگن جزو فامیل نمیشه... اینا نمیترسن فردا خودشون مادر بشن... بچهشون وعروسشون خونه شون راه ندن.. یا باهاشون بد باشه... چه بخایم چه نخوایم ماهم یه روز مادرمیشیم مادرشوهر میشیم....
اینایی که بی دلیل با خانواده شوهر قهرن ومیگن جزو فامیل نمیشه... اینا نمیترسن فردا خودشون مادر بشن.. ...
منم قهرم و میگم فامیل حساب نمیشن چون ده سال خدمتشون کردم دستمزدمم با بی احترامی و اذیت و دخالت دادن
عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹سه تیرکه یا سترکه یا سه ترکه وسیله ای بوده شبیه به دکمه آبی رنگ (چشم زخم) و به لباس ها سنجاق میکردند تا فرد از چشم زخم دور شود و هنگام سنجاق کردن این مهره شعر صلی علی سه ترکه چشم حسود بترکه را تکرار میکردند. خوشت اومد برای سلامت خودم و بچه هام صلوات بفرست
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
چقدر اول ازدواجم اذیت شدم که نمیتونستم شرایط رو بگم،شوهرم هم نمیگفت و اونا فکر میکردن رفتیم خونه فامیل من و به اونا اهمیت ندادیم و توو کل فامیل شوهر پشت سرمون دروغ میگفتن و پخش میکردن که پسرمون رو نمیذاره بیاد
چقدر اول ازدواجم اذیت شدم که نمیتونستم شرایط رو بگم،شوهرم هم نمیگفت و اونا فکر میکردن رفتیم خونه فام ...
چرااا