2777
2789
عنوان

عروسای پرو نوبره به خدا😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1919 بازدید | 79 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چه حیف که قدرنمیدونن ونمک میخورن ونمکدون میشکنن هعییی خدامادرمنم خیلی مهربونومظلومه

اره بقران یکی مثل مادرشوهرم که بچه هاش باپرستارو مستخدم بزرگ کرد نوه ها رو اصلا تحویل نمیگیره چ دختری چ پسری خیلی راحت میگه ازبچه خوشم‌نمیاد حوصلش ندارم فقط پدرشوهرم خوبه خیلی عاشق بچه هاست که وقتی بچه هارو بوس بغل میکنه مادرشوهرم چندشش میشه باهاش بحث میکنه چی بگم والا ازهیچی شانس نیوردیم

مرسی مهربونم انشالله خدا بهترینهارو برات رقم بزنه

💟💖💝

افکارهایی که مردان را بدون اختیار و اراده میدانند و از نظر جنسی اسیرشهوات غیرقابل کنترل که هیچگونه اختیار و اراده ای در کنترول رفتارهای  جنسی خود ندارن باعث میشود مردان را در ارتباطهای جنسی آزادتر بگذارد که در تجاوزات مختلف زن را مقصر اصلی این اتفاقات میدانند حتی اگرخانمی درمراجعه به دادگاه عنوان کند که به زور و با اجبار شوهر وارد ارتباط جنسی شده هیچگونه حمایت قانونی از زن نمیشود به این دلیل که بر اساس قوانین ما وظیفه زن تمکین از شوهر است

بیشتر ببینید