2777
2789
عنوان

به چه زبونی بگم💌

250 بازدید | 23 پست

Мин эйигин таптыыбын

Сара бзиа избои

איך האב דיך ליב

Ndilakuyanda

menga yoqadi

مجھے پسند ہے

xoşuma gəlir

زما خوښیږي

Æз уарзын

me pelqen

Nadxiee' lii

ⵃⴻⵎⵍⵍⴻⵖ

Ich mag

我爱你

Amaro

أنا أحب

دوست دارم🌻🌹💐

عشقم به چه زبونی بگم عاشقتم دوست دارم میمیرم برات💓♥️❣️💌🌻🌻🌻🌹💐🏵️🌸

عزیزم نیاز نبود پیش همه بگی ممنونم😅

😂😂😂😂😂😂

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به عشقت یه حمله بگو فرض کن میخای بهش بگی

من همیشه بهش میگم مثل خونه ی امن منی 

حتی فکر اومدنم پیشت ، خیال آدمو راحت میکنه 

آرامش منی ..

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

بیشتر ببینید
من همیشه بهش میگم مثل خونه ی امن منی حتی فکر اومدنم پیشت ، خیال آدمو راحت میکنه آرامش منی ..

Wow

ازدر درآمدی ومن ازخودبه درشدم                                            گویی کزاین جهان به جهانی دگرشدم

عشق کیلو چنده دیگههمش دروغه

به نظرم فقط آقایون عاشق میشن و عشق رو درک میکنن،خانمها درکی از عشق ندارن هوس رو با عشق اشتباه کرفتن بعضیا ،هرکس از نظرشون جذاب بود و تونست همه نیازهای مالی و ... خانم رو رفع کنه جذب این اقا میشن و فکر میکنن عشقه.درصورتژ که عشق بده بسون نداره معامله نیست سودجویی و منفعت بردن توش نیست وگرنه یه حذاب تر ببینه ایندقعه جذب اون میشه .ادم عاشق معشوقش رو با دنیا عوض نمیکنه حتی از زیباییش رو از دست بده

به نظرم فقط آقایون عاشق میشن و عشق رو درک میکنن،خانمها درکی از عشق ندارن هوس رو با عشق اشتباه کرفتن ...

این ازون حرفابودا

ازدر درآمدی ومن ازخودبه درشدم                                            گویی کزاین جهان به جهانی دگرشدم