2777
2789
عنوان

عروسای پرو نوبره به خدا😒

1919 بازدید | 79 پست

دیروز,صبح مامانم گفت داداشم اینا میان شب برا شام شمام بیاین ما رفتیم ساعت نه شد مامانم باز زنگ زد بهشون در دستررس نبود (تازه یساله ازدواج کرده داداشم)زنگ عروس زد جواب داد گفت کجایین پس گفت عههه مامان جان یادمون رفت بگیم ما عموم اینا پاگوشا کردن اونجاییم الان وای ببخشیدا فکر کردم گفتیم😐😐😐😐😐😐اااقا میخام اینو بگم این عروس پرومون اصلا خونه ما نمیاد اگه بیاد زود میخاد بره نمیذاره داداشمم بیاد یعنی چی اخه انقدر مامانم ناراحت شد کلی تدارک دیده بود طفلی😦😒دلم میخاس زنگ بزنم همون موقع مامانم گفت ولش,کن هرجاخوشن باشن ..

مزاحم نشید . درخواست ندید. 😐 فقط خانما بیان تو تاپبک من 😊

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فقط داداشت

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
بیشتر ببینید
اه چقدر بدم میاد پسرا تو این مناسبتا و مهمونیا همش باید اول خونه ی فک و فامیل عروس باشنکارش بد بوده ...

بابا اینا یساله همش پاگشا میشن مگه چقد قوم خویش,داره ..

شاید واقعا یادش رفته اگه بار اواشه 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بیشتر ببینید

بخدا من در اینده خواهرشوهر سلیطه ای خواهم شد بدبخت اونکه زن داداش من بشع😂😂😂یعنی اگ این حرکتو ازش من ب جا تو ببینم تیک بزرگش گوششه😂😂😂حالا نری جرش بدی

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

شاید یه رفتاری یا حرکتی از طرف شما دیده دلش صاف نیس باهاتون

نه از من که نه یبار ی بحث بین داداشم مامانم بود اون دخالت کرد مامانم جوابش داد یساله همش اومده اصلا نمیذاره ما بینیم داداشمو 

شاید راستشو نمیگه حوصله نداشته بیاد اینو گفته مگرنه مگه میشه ادم یادش بره خبر بده!

خودش گفته میایم یا حداقلش,این بود بگه مادرمن تدارک نبین بعد شام میام یسر