2777
2789
عنوان

عروسای پرو نوبره به خدا😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1919 بازدید | 79 پست
شاید واقعا یادش رفته اگه بار اواشه

داداشم نظامیه میاد شهر ما میخابن صبح میرن شهرستان خونه زنش بعدا دوباره میان میخابن برمیگرده سر کارش یعنی تعطیلی داشته باشه میره خونه زنش همش نمیخاد پیشه ما باشه

مزاحم نشید . درخواست ندید. 😐 فقط خانما بیان تو تاپبک من 😊

بخدا من در اینده خواهرشوهر سلیطه ای خواهم شد بدبخت اونکه زن داداش من بشع😂😂😂یعنی اگ این حرکتو ازش ...

دیگه محلش نمیذارم سرسنگین میشم باهاش اگه دیدمشم ی وقتی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دیگه محلش نمیذارم سرسنگین میشم باهاش اگه دیدمشم ی وقتی

اخه چرا باید داداشتو مالک بدونه؟

داداشتم بی عرضس زنه میزنه تو سرش

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

ببخشید ولی اینجور اتفاقا به خاطر معرفت کم پسر خونه ستاگه نه خیلی از عروسا حتی قطع ارتباط میکنن ولی پ ...

شوهر,من همیشه همیشه اول خانوادش بعدا خونه ما بیرونم همینطور

اخه چرا باید داداشتو مالک بدونه؟داداشتم بی عرضس زنه میزنه تو سرش

داداش من همشش شعار میداد خاک تو سره مردای زن زلیل حالا خودش..... میگن هرکی بیشتر ادعا کنه بدتر میشناا حکایت همینه

آره بعضی عروس ها به معنای واقعی حروم زاده هستن از سال 90 که داداشم یه زنیکه خیابونی رو پیدا کرد زندگیمون از این رو به اون رو شد چند سال که باهاشون قهرم مامانم میگفتم هر کاری کنه پسرمه حالا این پسره بیشرفش نه جواب گوشی رو میده نه میاد پیشش زنیکه اسم بهش یاد داده که بگو من تو رو نمی‌خوام فقط خونه اتو می‌خوام وقتی گوشی مامانمو نگاه میکنم میبینم زنگ بهش جیگرم آتیش میگیره کلی نفرینشون میکنم بار آخری پارسال بود که مامانم بردم خونه اشون مامانم بمیرم الهی پارسال براشون لباس عید خرید بود میخواست بهشون بده مامانم مریض ویلچریه اول که در باز نمی‌کرد همسایه در باز کرد رفتیم بالا مامانم گذاشتم جلوی درشون اومدن طبقه ی پایین هر چی مامانم در میزد در باز نمی‌کرد زنیکه نیم ساعت درست مامانم التماس میکرد از رو ویلچرم افتاد بود رو زمین انگار نه انگار بعد اومدم مامانم بلند کردم گفتم پسرت تو رو نمی‌خواد شماره اتو بلاک کرده زنیکه اش بهش اجازه نمیده بعد همون موقع در باز کرد یه حوله دور خودش پیچونده بود که یعنی کن حموم بودم نه بدنش خیس بود نه موهاش بعد من اسم پسر دایشو آوردم هار شد چون یه روز از زبونش در رفته بود که با پسردایی بوده بعد به من تهمت زده که با پسر دایم رابطه دارم اگه واقعا چیزی نبود نباید اینقدر ها وحشی میشد که بعد داداشم عوضی نامردم به مامانم این حرف زد من کلی زد بخاطره زنیکه ی خیابونیش خدا لعنتشون کنه خبر مرگشون بیارن امسال 

داداش من همشش شعار میداد خاک تو سره مردای زن زلیل حالا خودش..... میگن هرکی بیشتر ادعا کنه بدتر میشنا ...

اصلا ادما چیزیو ادعا میکنن ک ارزوشونه و براشون دست نیافتینه

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

برادرت باید زنگ میزد اطلاع میداد ک نمیان 

هیچ مردی برده زن نمیشه مطمئن باش برادرت نمیخواد بیاد خونتون 

وگرنه مردی ک بخواد خونه مادرش بره  میره

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
بخدا من در اینده خواهرشوهر سلیطه ای خواهم شد بدبخت اونکه زن داداش من بشع😂😂😂یعنی اگ این حرکتو ازش ...

مثلا چه غلطی میکنی؟؟؟ داداشت همچنین جمعت میکنه یاوت بره کی هستی

مثلا چه غلطی میکنی؟؟؟ داداشت همچنین جمعت میکنه یاوت بره کی هستی

فعلا ک داداشم بچس منم تو موقعیت قرار نگرفتم 

ولی عقده ی خواهر شوهرتو سر من خالی نکن عشقم❤️