2777
2789
عنوان

میخوام یه چیزی بهتون بگم شاید باور نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2227 بازدید | 113 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناخن میخوای بکاری ک چی بشه؟ 

مژه هم همشون شبیه این خزیلابی ها هستن :/ 

ناخنات و ژلیش یا لمینت کن 

به مو و پوستت برس (واسه مو روتین تایپ شده دارم خواستی بگو بفرستم)

استایل های ساده و بروز بزن 

چند تا دوست داشته باش (فقط واسه تفریح) بیرون برو و..

کتاب زیاد بخون 

باشگاه برو 

رژیم غذایی داشته باش 

17سالمه کافه با خانواده میرم 

منم تا حالا آرایش نکردم و نمی کنم فقط رژ چون مژه های بلندی دارم و گونه دارم ولی چشمام حساسیت داره به وسایل آرایشی 

منم تا حالا با قطار و هواپیما مسافرت نکردم 

اصفهان نرفتم یزد نرفتم شیراز نرفتم تبریز نرفتم 

تا حالا ناخن نکاشتم 

ولی ضد افتابو اگر میتونی بخر بزن حیفه

میتونم ولی به جاش یه چیز دیگه میزنم

ضدآفتاب پوستمو خراب میکنه

"نظرت‌مخالفِ‌نظرمه‌ریپلای‌نکن❤️ "یِ‌ فِرِشته‌ از‌ نَسلِ‌آریا🧚🏻‍♀️💜 "کوروشِ‌بزرگ🧡 "وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

بیشتر ببینید

منم تا حالا هواپیما سوار نشدم و سفر خارج نرفتم .

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم و مقدس نیست زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑                                                                              پ.ن : امضای من یا به طور کلی این متن باعث شده خیلی ها به اشتباه فکر کنن حقایق در واقع عقاید خودشونه...که این تفکر باعث تفرقه میشه و موجب خودشیفتگی افراد . حقیقت چیزیه که از لحاظ علمی قابل دفاع باشه و با تفکر عقلانی در تضاد نباشه و از همه مهم تر با انسانیت .

بیشتر ببینید
اها چه عجیب 🌷

اخه قبلا دکتر پوست کرم تجویز کرد 

پوستم سرخخخخ میشد عوضشم کردم باز همینطور

الان فقط ی پماد زینک اکساید میزنم اوکیم هستم باهاش

"نظرت‌مخالفِ‌نظرمه‌ریپلای‌نکن❤️ "یِ‌ فِرِشته‌ از‌ نَسلِ‌آریا🧚🏻‍♀️💜 "کوروشِ‌بزرگ🧡 "وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

بیشتر ببینید

والا همه اینایی ک گفتی منم ندارم نکردم با۳۹سال سن همسرم دارم فقط ابرو ورمیدارم صورتمو اصلاح میکنم و تمام حتی ضد افتابم نمیزنم

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بیشتر ببینید