2777
2789
هوش مصنوعی خانم محترم

منظورم اینه که به رباط پیام دادید یا اپلیکیشن داره ؟ 

لطفا اگه کار آنلاین سراغ دارید بهم بگید خیلی دستم خالیه حتی اگه درآمدش ۱ تومن هم بود اشکال نداره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

برنج هم اگر ایرانی یا پاکستانی معمولی باشه به تعداد به اضافه سه تا واسه سرریز اگر میخوای ته دیگ زعفرون بزاری یه پیمانه هم واسه ته دیگ

اگر پاکستانی یا هندی که قد می‌کشه باشه فقط به تعداد

منظورم اینه که به رباط پیام دادید یا اپلیکیشن داره ؟

هم ربات دارم هم برنامه کاپیلوت

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهادhttps://daigo.ir/secret/5806418625

وااای گلاب واقعن افتضاحش مبکنه من ییبار اینجا بهم گفتن ریختم 😖حلوا نیس که

نه شاید زیاد ریختی ..مثلا من برای ۱۰نفر یه قاشق غذاخوری بریزم ...عالیه محشره ..شماریختین زیاد 

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        

عزیزم به سلامتی آن شاللع خیرش ببینی برخلاف حرف بعضی ها من میگم مهمانی دادن یک ارج بزرگ داره صله رحم است مطمینم باش اول شادی خدا بعد هم شادی جمع رو تکمیل میکنی خستگیت هم باشادی از بین می ره با تمام وجودت انجامش بده من عاشق مهمانی دادن هستم ولی همه از هم زده شدن قدیم چقدر مهمانی بود هم برکت هم مهربانی بود همین افکار باعث دوری بی خبری شده

کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمی‌زنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍 

بیشتر ببینید
درست کردنش پای خودمه ،برای پذیرایی بقیه کمک میکنن حالا نمیدونم زنونه مردونه ش کنم یا کلا ببرم خونه م ...

خواهر گلم درست کردنش سخته دیگه ب خصوص برنج ..آماده کردن وسایل پذیرایی باید از ز روز قبل دست ب کار شی

عزیزم به سلامتی آن شاللع خیرش ببینی برخلاف حرف بعضی ها من میگم مهمانی دادن یک ارج بزرگ داره صله رحم ...

ممنونم حرفتون خیلی به دلم چسبید 

راستش خیلی دلمو شکوندن خانواده ظوهرمو که دعوت کردم گفتم چشم ممنون 

حالا عمه ها و عموهای شوهرم میگفتن نه مهمونی تو کنسل کن چرا تو ...

ای بابا به شوهرمم گفته بودم نمیخواد ها 

خواهر گلم درست کردنش سخته دیگه ب خصوص برنج ..آماده کردن وسایل پذیرایی باید از ز روز قبل دست ب کار شی

سالاد و شب میشورم از سحر خورد میکنم سلفون میپیچم ،خورشت هم صبح زود میزارم جا بیوفته