2777
2789
عنوان

چ میکنید با تنهایی راه برای آشنایی

296 بازدید | 45 پست

دوستان بزرگسال به سوال جواب بدن‌

ضمنا تو جامعه هم هستم، شاغلم، تحصیلات دارم ولی باز هیچ کیسی سرراهم قرار نمیگیره. همه یا خیلی بزرگ ترن یا کوچیک ترن. یا مثلا تو ظاهرشون ی ایرادی هست (منظورم ایرادات الکی نیست)، یا ادمایین ک معلومه ب هیچی پایبند نیستن و من اصن تایپشون نیستم و ....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چند سالتهاین سوال منم هستاینجا پرسیدم گفتن تو دنبال شوهری و زندگی فقط شوهر کردن نیست و....🤦🏻‍♀️🤦� ...

خب اینم بخش مهمی از زندگیه ، نیاز انسان 

ضمنا دیگه من همه پیشرفتارو کردم، حالا چی بکنم دیگه

۲۸ ۴ ۵ تا دوست صمیمی داشتم تمام دوستام دیگه متاهل شدن

زندگی کردن فقط ازدواج نیست

سنت قدیمی که حتما طرف باید ازدواج کنه الان من ۳۶ سالمه شکر خدا همه چیم دارم اوضاع مالیم خوبه ولی ازدواج نه 

وقتی تنهایی میتونی راحت شهر و کشورهای مختلف و بچرخی تایمت دست خودته کجا بری بیای برای چی ازدواج کنی

مثلا ی بار پیش مشاور رفته بودم بهم گفت برو کلاس بازیگری! که مثلا اونجا با کسی اشنا شم!!! خب ادمای اونجا اصلا تایپ من نیستن.

یا یکی همینجا گفته بود که مثلا ببین اگه ادم پولدار خوشت میاد هی برو ی کافه مدت ها، یا ی رستوران. بالاخره ی نفر ک اونم مدام میاد اونجا تورو میبینه و خودشم همینجوری ازدواج کرده بود. خب نمیشه واقعا من مداااااام خودمو تو ی خرج الگی بندازم تا شااااااید یکی پیدا شد.

زندگی کردن فقط ازدواج نیستسنت قدیمی که حتما طرف باید ازدواج کنه الان من ۳۶ سالمه شکر خدا همه چیم دار ...

شاید شما اینجوری خوشحالی ولی من نه. زندگی از ی جایی ب بعد برا ادم بی معنی و سخت میشه. در هرصورت موضوع تاپیکم الان این نیست که ازدواج خوبه یا نه.  من تکلیفم مشخصه ک چی دوست دارم و چی میخوام. فقط برام پیش نمیاد 

منم همسن شمام و همین مشکلو دارم نمیدونم بقیه از کجاپیدا میکنن،میتدسم سنم بره بالاتر دیگه کلا پیدا نش ...

و واقعا هرچی ادم میره جلوتر خیلب سخت تر میشه. شما چ راه هایی رو امتحان کردین تا الان؟