2777
2789
عنوان

چ میکنید با تنهایی راه برای آشنایی

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 45 پست
زندگی کردن فقط ازدواج نیستسنت قدیمی که حتما طرف باید ازدواج کنه الان من ۳۶ سالمه شکر خدا همه چیم دار ...

شما مردی داستان خانمها کلا فرق میکنه واین که وضع مالیتم بی تاثیر نیست

و واقعا هرچی ادم میره جلوتر خیلب سخت تر میشه. شما چ راه هایی رو امتحان کردین تا الان؟

من یه مدت کافه میرفتم نه هرروز برم ولی با یکی از همکارام میرفتم اونجا هم همه تینیجر بودن یا پسرایی که هرروز با یه دختر میومدن اصلا خوشم نیومد شاغلم هستم بیرونم کسی بهم پیشنهاد نمیده قبلا داشتم‌ولی الان نه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من یه مدت کافه میرفتم نه هرروز برم ولی با یکی از همکارام میرفتم اونجا هم همه تینیجر بودن یا پسرایی ک ...

دقیقا اصن ادمایی ک اونجاها رفت و امد دارن تایپ ما نیستن. منم دقیقا مثل شما...نمیدونم واقعا چی بگم.

حس میکنم خدا برام نمیخواد ولی نمیدونم علتش چیه؟! خیلی هم دعا میکنم. 

دقیقا اصن ادمایی ک اونجاها رفت و امد دارن تایپ ما نیستن. منم دقیقا مثل شما...نمیدونم واقعا چی بگم.حس ...

اره دقیقا میدونم چی میگی،من دوستام پایه نیستن دلم میخواست چمدتا دوست خوب داشتم باهاشون میرفتم میگشتم بلکه یکی پیدا میشد از رفیقم‌شانس ندارم

اره دقیقا میدونم چی میگی،من دوستام پایه نیستن دلم میخواست چمدتا دوست خوب داشتم باهاشون میرفتم میگشتم ...

اخه مثلا کجاها میگشتی؟؟ من خیلی  با دوستام اینور اونور رفتم ولی باور کن اونجوری هم چیزی پیدا نمیشه مگه اینکه مدلتون ازین مدلای جدید باشه شبیه دهه هشتادیه ک بعد ی پسره همونطوری هم پیشنهاد بده. 

اخه مثلا کجاها میگشتی؟؟ من خیلی با دوستام اینور اونور رفتم ولی باور کن اونجوری هم چیزی پیدا نمیشه م ...

چون دیگخ الان کسی که قصد جدی داره نمیاد یهویی تو خیابون و کافه اینا پیشنهاد بده. اونی ک اینجوری پیشنهاد میده اهل اینه ک با هزار نفر بگرده تا اینکه یکی خوب پیدا کنه

اخه مثلا کجاها میگشتی؟؟ من خیلی با دوستام اینور اونور رفتم ولی باور کن اونجوری هم چیزی پیدا نمیشه م ...

نمیدونم‌والا مشکل کجاست

به خودت میرسی؟من خیلی هم براخودم خرج میکنم و به خودم میرسم،طرف میبینی هیچی نداره قیافه معمولی روبه پایین همه دنبالشن...به شانسه بیشتر

خب ببین دیدگاه فرق میکنه 

من خودم خیلی ادم گردشی هستم بسیاری از جاهای زیبا و دیدنی کشورمو چرخیدم گشتم رفتم ۲۰ روز ۲۰ روز تو کوه چادر زدم و لذت بردم حالا چه تنها چه با اکیپی که هستن

من خودم عشق و تو خدا پیدا کردم نه به دنبال بنده خدا

نه اینکه بگم از جنس خانمها بدم میاد و اینا نه مثل دوست میریم تفریح کمپ میزنیم ولی اون حس تشکیل زندگی و ندارم

اوایل خیلی دوست داشتم ولی رفته رفته دوستای خودم و دیدم همه یا خیانت میکردن یا مشکل داشتن زده شدم

خب ببین دیدگاه فرق میکنه من خودم خیلی ادم گردشی هستم بسیاری از جاهای زیبا و دیدنی کشورمو چرخیدم گشتم ...

منم تو این مدت تنهایی خیلی شناخت و عشقم ب خدا زیاد شده ولی به نظرم هرچی جای خودشو داره. من متاسفانه همش کیسای موفق دورم هستن ک شاهدم چطور قشنگ دارن زندگی میکنن ولی من نه. چطور ی همدم دارن ولی من نه و .... . بالاخره ادم نیاز داره خیلی چیزارو با یکی share کنه و .... .

منم تو این مدت تنهایی خیلی شناخت و عشقم ب خدا زیاد شده ولی به نظرم هرچی جای خودشو داره. من متاسفانه ...

این تفکر و محیط باعث شده که شما حس کمبودی کنید که حتما باید یه سری چیز هارو شیر کنید با کسی

این تفکر و محیط باعث شده که شما حس کمبودی کنید که حتما باید یه سری چیز هارو شیر کنید با کسی

نه اصلا. این نیازه انسانه و تا بوده همین بوده.

همیشه انسان ها از ی جایی ب بعد نیاز داشتن با یکی از جنس مخالف در ارتباط باشن‌. این ب معنی این نیست ک بدون اون فرد نشه زندگی کرد، ولی شکل زندگی ادم کاملا متفاوت هست وقتی که ی نفرو داری و وقتی ک ی نفرو نداری. 

نه اصلا. این نیازه انسانه و تا بوده همین بوده.همیشه انسان ها از ی جایی ب بعد نیاز داشتن با یکی از جن ...

شما دیدتون این سبکه و همه رو به این دیدگاه میبینید

بله انسان خیلی چیز ها نیاز داره

ولی وقتی به کمال برسین میبینی پوچه همه اون نیازها پوچه

البته دیدگاه ها مختلفه و متفاوت

همدم خوبه ولی ادم باشه جفتت باشه نه ترمز زندگیت باشه

همدم خوبه تا تهش همه جوره شونه به شونت باشه نه تا یروز بد اومد تو زندگی سنگ بالا سرت باشه

بله همدم خوبه