2777
2789
چه اعصابی دارید خدایی!!!۵۰ نفر دیگه یه مراسم عروسی و عقده انگارمن نهایت مهمونیام ۸ تا ۱۰ نفره اونم س ...

نمیخواستم بابا مهمونی بگیرم ،فقط میخواستم خانواده شوهرمو دعوت کنم ،گفت نه من روم نمیشه باید عمو و عمه های خودتو دعوت کنی چون سالی دو بار میریم خونه شون 

گفتم جدا جدا گفت نه همه با هم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

برای مهمونی شلوغ بنظرم ظرف یکبار مصرف در بسته کوچیک بگیر ژله و سالاد درست کن سس بزار روش درش ببند 

برای برنج تعداد دیگه مشخص باید بیشتر درست کنی که کم نیاد 

حالا اینا سخت نیس خورش یا مرغ سخته برای ۵۰ نفر 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

بیشتر ببینید

پاسخ هوش مصنوعی 

برای یک مهمانی ۵۰ نفره، به طور کلی این مقادیر توصیه می‌شوند:

### **سالاد کاهو:**

برای هر نفر حدود **۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم سالاد** کافی است. به این ترتیب:

- برای ۵۰ نفر: **۷.۵ تا ۱۰ کیلوگرم سالاد** آماده کنید. 

می‌توانید مواد را به نسبت کاهو، خیار، گوجه‌فرنگی و کلم سفید (یا بنفش) تقسیم کنید.

اگر ظرف‌های بزرگ سرو دارید، معمولاً **۵ تا ۷ ظرف بزرگ** کافی خواهد بود. اگر ظرف‌های کوچک‌تری دارید، ممکن است نیاز به تعداد بیشتری داشته باشید.

### **برنج:**

برای هر نفر حدود **۱ پیمانه خام (قبل از پخت)** معمولاً کافی است. به این ترتیب:

- برای ۵۰ نفر: **۵۰ پیمانه برنج خام** نیاز دارید.

اگر غذای دیگری مثل خورش یا کباب دارید و برنج فقط یکی از موارد سرو است، می‌توانید مقدار را کمی کاهش دهید (مثلاً ۴۰ پیمانه).

**نکته:** همیشه کمی بیشتر از نیاز معمول آماده کنید تا خیال‌تان از بابت کم نیامدن غذا راحت باشد. امیدوارم مهمانی‌تان عالی برگزار شود! 😊

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهادhttps://daigo.ir/secret/5806418625

میخوام قیمه درست کنم

قیمه خوبه ..یادت نره لحظه آخر بهش گلاب اضاف کن نصف استکان .یازعفرون ..تا عمردارن .زیرزبونشون میمونه مزه اش

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
این متن رو از کجا آوردید ؟

هوش مصنوعی خانم محترم

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهادhttps://daigo.ir/secret/5806418625

اوخی😅

عالیه مگه نه هوش مصنوعی

به تعداد برنج بزار هر کدوم ۱ لیوان آخر کار ۱۰ تا اضافه بریز شاید بعضیاشون دوبار برنج بکشن کم نیاد

سالادم بستگی به حجم ظرفت داره اگه ظرفت کوچیکه ۱۵ تا بزار اگه ظرفت بزرگه ۱۰ تا بزار اقلاً