2777
2789
عنوان

مامان ها بیان لطفاً نظر هم بدن

110 بازدید | 19 پست

سلام خانما من بچم ۸ ماهش بود قرار بود منو شوهرم از هم جدا شیم خانوادش نذاشتن بچم پیش من باشه  هفته ای یبار می آوردن حالا بعد ۵ ماه برگشتیم سر زندگیمون  تو یه ساختمون یه طبقه زندگی میکنیم با خانواده شوهرم یه اتاق ماییم بچم همش میره بیرون پیش مادر شوهرم اینا نزارم گریه میکنه دیگه پدر شوهرم یا مادر شوهرم میشنون صداش رو خودشون در و باز میکنن می برنش پیش خودشون منم بیارمش بیشتر از ۱۰ ، یا ۱۵ دقیقه پیشم نیست  بعد مادر شوهرم و خواهر شوهرم به جای اینکه بگن برو پیش مادرت یا مادرتو صدا کن میگن برو پیش فلانی با اسمم بهش یاد میدن من به شوهرم میگم میگه تربیتش وظیفه خودش من میگم خب دلیل نداره اونا هم بهش بگن منو با اسم صدا بزنه چیکار کنم گریه نکنه  عادت خودم کنه دیگه دارم دیونه میشم 

بچه حوصلش سر میره مگه میشه توی یه اتاق نگهش داری؟ بزار بره کم کم که بزرگتر شد یاد میگیره بهت بگه مامان و الان فقط تلاشتو بکن که از اونجا برید ریز ریز جمع کن طلا بخر توی خونه یه کاری انجام بده

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چه شرایط سختی داری چی شد برگشتی؟

من شوهرمو دوست داشتم از اول خانوادش زیاد دخالت میکردن پرش میکردن اونم دوسم داشت و علاوه بر دوست داشتن دخترمم نمی‌تونستم بزارم نامادری بالا سرش بیاد یا ناپدری

من شوهرمو دوست داشتم از اول خانوادش زیاد دخالت میکردن پرش میکردن اونم دوسم داشت و علاوه بر دوست داشت ...

خدا بهتون کمک کنه انشالله

شرایط جداکردن خونه رو ندارید؟

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️

بچه حوصلش سر میره مگه میشه توی یه اتاق نگهش داری؟ بزار بره کم کم که بزرگتر شد یاد میگیره بهت بگه مام ...

مشکل این نیست تو یه اتاق هم نگه نمیدارم مشکل این ۲۴ ساعته اونجاست میخوام بگید چیکار کنم عادت خودم شه من تازه ۲۰ سالمه تجربه ای ندارم

من روی اینکه با اسم صدا بزنه حساس نیستم، دوتا پسرهای خودم من رو با اسم صدا میزنن با وجود اینکه اطرافیان میگن این رو بده به مامانت و.. 

بیشتر واسه‌ت مهم باشه که اون ارتباط عاطفی و حس امنیت شکل بگیره بین شما و بچه‌تون. اونهم با صبوری، محبت همیشگی و بی‌چشمداشت و وقت گذروندن لذت‌بخش براش به وجود میاد.

معلومه که بچه حوصلش سر میره توی یه دونه اتاق و میخواد بره بیرون. شما در حد امکان خلاقیت داشته باش و باهاش وقتت رو توأم با بازی کردن بگذرون مثلا ببرش پارک، توی حمام آب‌بازی، اگه حیاط هست برید توی حیاط بازی.

من خودم با اینکه خسته هستم هر عصر از ساعت ۹-۶ با پسرام میرم بیرون از آپارتمان. پارک، اسکوتر سواری، دوچرخه‌سواری، بدو بدو، توی خیابون‌های اطراف راه رفتن و دویدن و مغازه دیدن و…

دست از بکش بکش با خانواده همسر بردار عزیزم، نذار اونها و بچه‌ت متوجه حساسیتت بشن و حرصت بدن. تربیت بچه‌ت هم خراب میشه این وسط.

خدا بهتون کمک کنه انشاللهشرایط جداکردن خونه رو ندارید؟

اون میخواد مهاجرت کنه   قبلا گفتم طلاهامو میفروشم بریم از اینجا حالا نمیدونم چی بشه قبول نکرد گفت لازممون مبشه 

من روی اینکه با اسم صدا بزنه حساس نیستم، دوتا پسرهای خودم من رو با اسم صدا میزنن با وجود اینکه اطراف ...

بحث اسم هم نیست این وسط من کل قضیه رو توضیح دادم مشکل اینه همش پیش اوناست میخوام عادت خودم شه همه کار هم براش میکنم کل وقتم با اون به کارام شبا میرسم ولی هیچی به هیچی 

مشکل این نیست تو یه اتاق هم نگه نمیدارم مشکل این ۲۴ ساعته اونجاست میخوام بگید چیکار کنم عادت خودم شه ...

دختر ۲۰ ساله یا زندگیتو جدا کن یا جداشو پیرت میکنن با کاراشون مخصوصا که یه بار خواستی جداشی نشده

هی نفسی میاد و میگاد🙃

خوب چرا بچتون ول کردی رفتی باخودت میبردیش تقصیر خودت بود

قسم خوردن خانواده شوهرم ندادن عزیز حتی نذاشت تا ۳ هفته ببینمش کلا گفتن نمیزاریم گفتم شگایت میکنم ازتون میگیرم واسه همین هفته ای یبار آوردن

یه مدت پشت سر هم شرایط تفریخ و شادی براش جور کن باهاش بازی کن باهاش بچه شو بازی کردن رابططتون درس می کنه بذار رییس بازی باشه اون انتخاب کنه بیشتر بخند باهاش و .....

🌸تو مگو همه به جَنگند و  ز صلح من چه آید؟🌸تو یکی نِه ای هزاری تو چراغ خود بر افروز🌸
اون میخواد مهاجرت کنه قبلا گفتم طلاهامو میفروشم بریم از اینجا حالا نمیدونم چی بشه قبول نکرد گفت لا ...

انشالله که همه چی درست شه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️