2777
2789
ممنونم حرفتون خیلی به دلم چسبید راستش خیلی دلمو شکوندن خانواده ظوهرمو که دعوت کردم گفتم چشم ممنون حا ...

منم خانواده شوهرم خیلی اذیت کردن حتی بلد نبودن مهمانی بدن مادر شوهرم در حده فوش اما من خانواده شوهرم با برادرهایش خانواده شاید مثل شما 50نفر شدند چند بار دعوت کردم اول برای خدا بعد دل خودم خیلی ته قلبم حس شادی میداد و بعد شوهرم به قدری خوشحال که  تمام فتنه های مادر شوهرم با این کارمن جلو شوهرم سپری بود به خدا شوهرم مثل فلکه دورم می‌چرخه می‌فهمه بی شیله هستم 

کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمی‌زنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍 

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

راستی یه چیزی بگم

برنج رو حتما دو ساعت الی سه ساعت قبل مهمونی درست کن چون ممکنه شفته بشه 

اگر در قابلمه رو باز کردی و دیدی شفته شده درشو باز بزار تا هوا بخوره و هم بزنش که دونه های برنج از هم باز بشن بزار هوا بخوره 

اصلا پنکه هم میتونی روشن کنی که زودتر دون بشه ولی در کل برنج واسه این جمعیت خیلی سخته درست کردنش اگر برنج هندی بگیری بهتره چون احتمال شفتگیش خیلی کمه

منم خانواده شوهرم خیلی اذیت کردن حتی بلد نبودن مهمانی بدن مادر شوهرم در حده فوش اما من خانواده شوهرم ...

من وقتی مهمونی میگرفتن معذب بودم ،خجالت میکشیدم 

گفتم اینطوری روم میشه برم مهمونی هاشون

به تعداد برنج بزار هر کدوم ۱ لیوان آخر کار ۱۰ تا اضافه بریز شاید بعضیاشون دوبار برنج بکشن کم نیادسال ...

بعد این مقداری که شما فرمودید تا ۱ ماه باید برنج و سالاد مونده بخورن

بابا هیشکی اینقد زیاد غذا نمیخوره

راستی یه چیزی بگمبرنج رو حتما دو ساعت الی سه ساعت قبل مهمونی درست کن چون ممکنه شفته بشه اگر در قابلم ...

مامانم بنده خدا بلده خیلی هم خوب در میاره 

راستش نا برنج و با آب جوش میشوریم یه آشپز بهمون یاد داده اصلا خراب نمیشه دون میشه

بعد این مقداری که شما فرمودید تا ۱ ماه باید برنج و سالاد مونده بخورنبابا هیشکی اینقد زیاد غذا نمیخور ...

بعضیا شاید دوبار برنج بکشن باید همیشه تو مهمونیای خیلی بزرگ احتمالات قریب الوقوع رو در نظر گرفت😂😂

اره منم میگم اصلا دوست ندارم خیلی اضافه بیاد اسرافه

اینو بدون که اگه کم اومد کل زحماتت به باد میره  و مهمانها همیشه تو ذهنشون میمونه خسیسه یا ناشی هست 

و اما اگر اضافه اومد اصراف که نیست هیچ هم تو نظر بقیه بزرگ جلوه میکنی و هم حداقل سه روز غذا نمیخوای درست کنی و راحت استراحت میکنی اضاف اومد تا یه هفته برنج خورش تو یخچال هیچ چیش نمیشه فقط سیب زمینی نداشته باشه توش 

پس چند لیوان اضافه تر برنج بزار 

من جای شما باشم برای ۵۰ نفر ۶۰ لیوان برنج دانه بلند هندی طبیعت میزارم و مناسب باش تو قابلمه ات کوچیک نباشه که قشنگ برنج دون دون و خوشگل بیاد و شفته نشه