2777
2789
عنوان

قبول دارین رابطه ها ابکی شده

265 بازدید | 23 پست

سلام

طرف صحبتم با همه اس دختر و پسر

اکثرا دیگه دنبال ازدواج نیستن

میگن یه تایم با این دختر مشغول میشیم

بعد میرن بعدی

من دختر این مدلیم زیاد دیدم.

مخصوصا کلان شهرا زود به این نوع رابطه ها رسیدن

بله خیلی بی اساس شده

بنا کردن زندگی برای ادمای متعهد پ با چهارچوب سخت شده

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بیشتر ببینید

بعد جالبه بعضیا واسه ازدواج میرن دوست میشن 

والا کسی دوست دخترشو الان نمیگیره مگ خیلی سانس داشته باشی یا طرف پایینتر باشه ازت خیلی 

تاپیک اخرم بیاید

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بعد جالبه بعضیا واسه ازدواج میرن دوست میشن والا کسی دوست دخترشو الان نمیگیره مگ خیلی سانس داشته باشی ...

ما تو اطرافیانمون کلا همگی با دوستی ازدواج کردیم ولی موقع دوستی با آدم بدرد نخور دوست نمیشیم 

چقدر جااالب تاچندسال پیش همه خودشونو جر دادن که ازادی نیست و نمیزارن دوس پسر داشته باشیم و فلاان حالا که گند زدن به جامعه خودشون دنبال تعهدن!

عزیزم اینجا تبدیل شده به ترکیه و تایلند دوم،اولین چیزی هم

که قربانی شد تعهد و وفاداری بود:)

امیدوارم دیگه دوستم نداشته باشی امیدوارم برعکس من توراحت همه چیز رو فراموش کرده باشی:)
بعد جالبه بعضیا واسه ازدواج میرن دوست میشن والا کسی دوست دخترشو الان نمیگیره مگ خیلی سانس داشته باشی ...

کی گفته

نصف فامیل ما دوس دختر پسرشون ازدواج کردن

دایی من ۲۰سال پیش دوس دخترشو گرفت