2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم بچمو زد

| مشاهده متن کامل بحث + 2630 بازدید | 112 پست
وقتی گف اون بچه ی مردمه این بچه ی داداشم بگو هروقت داداشت 9 ماه تنهایی تو شکمش بچه رو نگه داشت و زای ...

منم چی گفتم گفتم کی گفت حق زدن بچه رو داری فکر نکن بچه داداشته اینم بچه مردمه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چطور دلش میاد بچه داداشش بزنه؟عمه ها که عاشق بچه داداششونن...منم پسرم خیلی شیطونه و به شدت با کسی کا ...

پسرم خودش شیطونه خیلی اذیت می‌کنه ولی بخدا من خیلی حساسیت نشون میدم تذکر میدم اذیت نکنه جرات ندارن بی احتراکی کنه ولی چیکار کنم 

نه بزرگترین اشتباهم بودالان ازگوشی محرومش کردم گرفت خوابید

باهاش بد رفتاری نکن عزیزدلم، بجاش بهش یاد بده باهاش همبازی نشه، چند سالشه؟🥹🥹 

حرف جاری هم بد نبوده، منظورش این بوده که خودت حرصش و دراوردی اونم از حرصش چنگ زده....

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید
ب نظر من نروحالا ک حساب کار دستشون اومدهشوهرتو ک نمیتونی از خونوادش جدا کنینهایتش باز مجبوری در آخر ...

می‌دونم ولی خیلی ریختم بهم بچم واقعا داره اینجا اذیت میشه فکر می‌کنه حقشه کتک خوردن 

۸ سالشه نمیدونم چرا برام سنگین بودحرفش

الهی،‌خدا حفظش کنه واست، برو بوسش کن بغلش کن طفلک تقصیری‌ نداشته که🥹🥺 

جاریه دیگه اصلا نادیده بگیرش و حرفاش مهم نباشه

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید
چطوری زدش خواهرشوهرت؟ محکم؟😔

بچه داشت بازی میکرد هولش دادن افتاده رو این بی سواد اینم با پشت دست زد تو شکمش منم پاشدم بچه رو برد تو اتاق گفتم بمون بیرون نیا بچه از همه بهتره اصن بلد نی قهر کنه زور میزد که نه میخام بیام بازی منم زدمش گفتم خو میبینی هی به قصد کشت میزننت بتمرگ تو اتاق تا فردا برم خونه خودمون 

الهی،‌خدا حفظش کنه واست، برو بوسش کن بغلش کن طفلک تقصیری‌ نداشته که🥹🥺 جاریه دیگه اصلا نادیده بگیرش ...

چی بگم خیلی وقتانادیده میگیرم ولی پسرمم ازشون دست نمیکشه بااینکه خانواده پدری خوبی نداره وهمش ازش ایرادمیگیرن باز عاشق اوناس منم حرصم میگیره 

میگفتی تو که به داداشت فحش دادی خوب بود!؟

پیام دادم به شوهرم که اگه اومدی کاری نکردی من میرم باید به شدت دفاع کنی البته چند روز پیشم شوهرم دعوای بدی راه انداخت سر بچه ک چرا زدنیش

دمش گرم 😂

لابد از اونایی ک میگی وای بچه است دیگه

وای محمد نازنین مامان جان نکن عزیزم 

دیگه بچه است به هرحال تروما میشه براش

زندگی درد داره دیدی داره خوش میگذره بترس..... اگر غلط مینویسم بخاطر اینه تند مینویسم چک نمیکنم دیگه شورمنده❤️

خواهر شوهرم چنین کاری بکنه و چنین حرفی بزنه یه کشیده میزنم تو گوشش و میگم نسبت نزدیکی باهات نمیبینم‌ک بخای از این غلطا بکنی 

چقد عصبانی شدم 

چقد تاثیر منفی رو بچه میزاره این کارها وای خدا ب خاطر روان بچه نرید اینجور جاها دختره احمق غلط کرده