بنظرم هم از لحاظ مالی الان ازدواج واقعا خیلی سخت شده هم اینکه دقیقا رابطه های بی بند بار زیاد شده یعنی تعداد زیادی از دختر و پسرا رابطه برقرار میکنن قبل رسمی شدن و اینجوریم دیگه کسی ازدواج نمیکنه به غیر از قشر مذهبی و ازدواج های سنتی
خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفتهایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجهگرفتن باهاش خیلی راحتتر از چیزی بود که فکر میکردم! 🥑💪
بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقهام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.
فکر میکنم اینطور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار میتونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄
من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم میخوای شروع کن.
وای قربون دهنتمن امروز سر این خیلی بحث کر م.خیلیییییییی پول پرست شدیم خیلیییینمیگم مهم نیستا ولی نه ...
منم تو نی نی سایت دیدم دخترایی که هرروز چندتا تاپیک میزنن و میپرسند چه چله و دعایی بگیریم واسه ازدواج میگن خواستگار زیاد داریم ولی پولدار نیستن ما شوهر پولدار میخوایم یکیشون گفته بود شوهرم حداقل باید صد میلیارد تومن داشته باشه
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیز رو به خودش بده🤲🏻 اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏