2777
2789
عنوان

قبول دارین رابطه ها ابکی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 24 پست

بنظرم هم از لحاظ مالی الان ازدواج واقعا خیلی سخت شده هم اینکه دقیقا رابطه های بی بند بار زیاد شده یعنی تعداد زیادی از دختر و پسرا رابطه برقرار میکنن قبل رسمی شدن و اینجوریم دیگه کسی ازدواج نمیکنه به غیر از قشر مذهبی و ازدواج های سنتی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون یه عده کمم که برا ازدواج رل میزنن

۹۰ درصد یکیشون جا میزنه

به اخر ختم نمیشه

چیزی که فقط اتفاق میفته لذت زود گذر 

بعدش سال ها فکرش تو رابطه قبلیش میمونه

آبکی شده و دلیلش هم طرز تفکر اشتباه خودمونه.

یه نگاه به کامنت های داخل همین سایت بندازید متوجه میشید. چقدر همه پول پرست شدن. هیچکس آدم ساختن نیست، همه دنبال آدم حاضر و آماده هستن.

انگار آدما ابزار و وسیله شدن، نه احساسی هست و نه وجدانی..

تا کوچیکترین مشکلی هم توی رابطه پیش میاد همه میگن جدا بشید... اینطور میشه که مردا دنبال لذت و تنوع طلبی هستن و زنا دنبال پول..

و خدایی که به شدت کافیست
آبکی شده و دلیلش هم طرز تفکر اشتباه خودمونه.یه نگاه به کامنت های داخل همین سایت بندازید متوجه میشید. ...

وای قربون دهنت

من امروز سر این خیلی بحث کر م.

خیلیییییییی پول پرست شدیم خیلیییی

نمیگم مهم نیستا ولی نه اینقدر

مثلا طرف خواستگارش معلم بود و شعل دومم داشت میگف ولش کردم ندار بود

وای قربون دهنتمن امروز سر این خیلی بحث کر م.خیلیییییییی پول پرست شدیم خیلیییینمیگم مهم نیستا ولی نه ...

منم تو نی نی سایت دیدم دخترایی که هرروز چندتا تاپیک میزنن و میپرسند چه چله و دعایی بگیریم واسه ازدواج میگن خواستگار زیاد داریم ولی پولدار نیستن ما شوهر پولدار میخوایم یکیشون گفته بود شوهرم حداقل باید صد میلیارد تومن داشته باشه 

کاربری دست دو نفره

منم تو نی نی سایت دیدم دخترایی که هرروز چندتا تاپیک میزنن و میپرسند چه چله و دعایی بگیریم واسه ازدوا ...

چرت پرت میگن

بازم میگم پول مهمه

ولی وقتی میبینی طرف شغل داره کار میکنه

تلاش میکنه

چطور دلش میاد ولش کنه.

به قول دوستمون همه حاضری خور شدن نمیخان زندگی بسازن

بنظرم هم از لحاظ مالی الان ازدواج واقعا خیلی سخت شده هم اینکه دقیقا رابطه های بی بند بار زیاد شده یع ...

الان واقعا ازدواج بین مذهبی ها بیشتره؟ 

دخترای مذهبی بیشتر خواستگار دارن؟ 

چندسال پیش میگفتن دخترای مذهبی خواستگاراشون کمه

کاربری دست دو نفره

کی گفتهنصف فامیل ما دوس دختر پسرشون ازدواج کردندایی من ۲۰سال پیش دوس دخترشو گرفت

خودت داری میگی ۲۰ سال پیش 

من الانو میگم

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

الان واقعا ازدواج بین مذهبی ها بیشتره؟ دخترای مذهبی بیشتر خواستگار دارن؟ چندسال پیش میگفتن دخترای مذ ...

والا بنظر من چون ازدواجاشون بیشتر سمت سنتی بودن هست بله و اینکه کلا با توجه به عقایدشون خیلی هاشون اهل رل زدن و رابطه های بی سر و ته نیستن