2777
2789

سلام خانوما قبل از بارداری باید چه نکاتی رو رعایت کرد 

از بهداشت و درمانی و تغذیه و.... 

چی نباید خورد چی نباید استفاده کرد 

چه دارو هایی باید استفاده کرد 

و اینکه عفونت اگه داشته باشی باید چیکار کنی خوب بشه من خوب میشم باز میگیرم همشم حس میکنم از شوهرم شاید میگیرم  و اینکه عفونت از پدر به بچه منتقل میشه

مصرف قلیون مردا  باید قطع بشه یا ضرری نداره؟ 

لاغر هستم جون ندارم اصلا چیکار کنم ک یکم سر حال بشم و تو بارداری کم نیارم 

تجربه هاتووون رو بگید 

و اینکه دندون خراب میتونه مشکل ساز بشه تو بارداری؟ 

تاپیک اقدام وبارداری وباقی تاپیکای منوبخون همشوگفتم

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید
دوستان با پیشاب قبل ارضا شدن میشه باردار شد

احتمالش کمه ولی صفرنیست

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چکاب کامل قبل بارداری باید بدی درمورد کم خونی و قند و چربی، دندون بسیار مهمه تا هرکدوم خرابه یا مشکلی داره درست نکردی کامل اصلا اقدام نکن، برای عفونتم برو دکتر زنان و تست پاپ اسمیر و اچ پی وی ، سه ماه قبلشم باید فولیک اسید شروع کنی ، قلیون باعث ضعیف شدن اسپرم میشه

تیکر بارداری نیس...لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

عفونت هم ی دختر مجرد میتونه بگیره باید لباس های زیرتو روزانه چند باری عوض کنی جای خیس و نمناک نشینی لباس تنگ و چسبان نپوشی عفونت ک داشتی باید دکترت بری بهت دارو تجویز کنه مرتب انجام بدی شوهرت هم بهداشت فردی رعایت کنه عفونت نمیگیری اگه مشکل از شوهرته باید اونم پیش دکتر بره   اره اگه عفونت شدید بگیری برای جنین مشکل ساز هم میشه

حتما برای عفونتت دکتر برو چون تو بارداری به جنین اسیب میرسونه

من پارسال هم عفونت قارچی داشتم هم باکتریایی

حتی لازم شد یه هفته هم خودم و هم همسرم دارو بخوریم

۲ سری دکتر رفتم که درمان شد

مسئله مهمیه چون زخم دهانه رحم و خیلی اسیب های دیگه ای هن به خودت هم میزنه